Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sinirinizin üstünde olduğu bir gün olacak.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek. Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında Mars ikizler burcunda ilerleyecek. Ancak bu süreci yöneten Merkürün geri hareketi, gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar etkilidir. Aklımız ve mantığımız pusulamız olsun. Partneriniz veyaortağınızla alakalı konularda veyahut farklı görüşte olduğumuz kişilerle bu dönemde çatışmak yerine, birbirinizi anlamakta, dinlemekte yarar var. Ayrıca beklenmedikyoğunluğu veya hesapta olmayan gelişmelere karşı da uyanık olmak lazım. Yaptığınızbirliği size ve karşınızdaki kişiye ne kazandırıyor, bu ortaklıktan memnun musunuz, iyice bir anlayınız. İlişkide partnerinizle ortak bir hedefiniz var mı, yoksa farklı yolların yolcusu musunuz? Bunları da gözden geçiriniz. Kimseye anlatamadığınız bir sıkıntınız mı var, kendinizi yalnız mı hissediyorsunuz. O zaman mutlaka şöyle bir geçmişi gözden geçiriniz. Belki de gereksiz yere kendinizi üzmektesiniz. Diyelim ki bu dönemde yeni biriyle tanıştınız. Hemen ciddiyete dönüştürmek yerine, birbirinizi tanımaya çalışınız. Ayrılmaya karar vermiş bir çiftseniz, bu duruma yol açan meseleleri tartınız. Eski bir sevgili tekrar sizinle bağlantı kurabilir. Bu durumlarda geçmişte yaşananlara bir bakınız, ölçüp tartınız. Ortaklıklarda karşılıklı haklarınızın farkında olunuz. Tanımadığınız insanlarla çalışmayınız, ilişkiye girmeyiniz, sırlarınızı emanet etmeyiniz. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, maddi konularda evimiz ve özel ihtiyaçlarımız için fazladan para harcayabiliriz. Bu çocuğumuz, sevgilimiz veya ailemiz için de olabilir. Beklenmedik masraflar bütçemizi zorlayabilir. Dikkatlice hesabı yapmakta yarar var. Bütçemizi aşan işlere kalkışmayalım. Ailemizle olan ilişkimize bir bakalım. Birbirimize faydalı mıyız, sevgi bağımız nedir, bunları ele alalım. Eğer yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsak, ortam şartlarını özenle inceleyelim. Evimizi kiraya vereceksek, kiracımıza dikkat edelim. Sorumluluklarımız önemli. Tek başımıza mücadele ediyor, destek görmüyorsak, gücümüzü aşan işlere kalkışmayalım. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle daha fazla zaman geçireceğin bir gündesin. Kardeşin varsa onunla önemli bir konuda uzun uzun konuşabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yaşayacağınız bazı hayal kırıklıkları geleceğe dair motivasyonunuzu düşürmemeli. Bazı hatalarınızdan dersler çıkartmanız gereken bir zaman dilimi.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi yorabilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geciken bir takım alacak-verecek işlerinizle başınızı derde sokabilirsiniz. Borçlarınızı ertelemek gibi bir lüksünüz yok. Bir an önce çözüme ulaşmalısınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi hedeflerinize yöneltebilirsiniz. Şimdiye kadar hissettmediğiniz ölçüde sakin ve kararlı davranmaya başlayacaksınız. Özellikle 23-28 Aralık günleri arasında doğmuş olanlar... Geleceğe yönelik farklı istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerinin desteğini alacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda problem yaşamaya açıksınız. Ailenizden bazı insanlarla anlaşmak hiç kolay olmayacak. İlişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal medya bugün de kişisel çalışma konularınızın tanıtımı için kullanılabilir. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. İnternetle ilgili bilgi toplamak için gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Mars 5 Haziran tarihine kadar ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler, hayatınızda belirsizlikler doğmasına yol açabilir. Bu belirsizliklerin planlarınızı sekteye uğrattığını düşünüp sıkılabilirsiniz. Yapmanız gereken, sinirlenmek yerine işlerinize devam etmektir; belirsizlikler nasılsa kaybolacaktır.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>