Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşkla alakalı tartışmalara bile ilgisiz kalıyor, o tanıdık aşk yorumlarını yapmıyorsunuz. Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış gibi bir haliniz var

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyor ve bu ilişkiler yüzünden işinize karşı bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Genel olarak bir sorununuz yok. Ailenizin bir işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bunu onlara belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bu Cuma günü sizin için biraz zor geçiyor. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey hoşnutsuzluğunuzu iyice arttıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Cuma   gününe uyanıyoruz. Rahatlamak, huzur bulmak, ruhsal anlamda ferahlamak bu enerji sayesinde mümkündür. Nerede olursak olalım, tartışmalardan kaçınırız. Yaklaşım tarzımızda, ılımlılık bir hayli etkilidir. Dış dünyada çirkinlikler, olumsuzluklar canımızı sıkarken, bu enerjinin desteğiyle bir parça nefes alabiliriz. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisinde, bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. İlişki-hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konuların tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, günlük işlerimizi yenilikçi tarzda ele almamızı, sorumluluk bilinci içinde yapmamızı sağlıyor. Etrafımızdaki insanlarla aramızda belli bir saygı mesafesi bırakacağız. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre boyunca, dikkat edilecek husus,  kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Gözlerinizle ilgili problemler yakında gündeme gelebilir.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüzde çok fazla seçeneğin söz konusu olabileceği birkaç haftalık süreçtesiniz. Dolayısıyla, her ne kadar bazı sonuçlar elde etmenin önemine inansanız da, bu seferlik seçenekleri de görmeye çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinize odaklanmanız sizin için yararlı olabilir. Beklentilerinizi daha net belirleyerek kendinizden emin şekilde hareket etmeye başlayabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde hayatınızda olan kişilere olası kaygılarınızı yansıtmamayı tercih edin ve yaşamınızdaki finansal problemlerle ilgili endişe hissine girmeyin. Özgüveninizi yüksek tutmanız gereken bugün, geleceğe dair umutlarınızı korumayı tercih edin.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konular bugün ön plana çıkacaklardır. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle uğraşmaktan günlük işleriniz veyaprojelerinizle ilgilenemeyebilirsiniz. Emlak alımı veya satımından ise maddi açıdan karlı çıkabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>