Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinden beklediğiniz hemen, hemen her şey size sunulmuş gibi. Bu duygular içinde, size yönelik yakınlaşma niyetlerinin iticiliğini hissediyorsunuz. Mutlu, hareketli bir ilişki içindesiniz.

Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz. Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi yaşayabilir, biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz.

Ara ödemelerde zorlanmayacaksınız. Aile bireylerinin bazı gereksinimlerini gereksiz buluyor, bazı kısıntı kararları almayı düşünüyorsunuz. Mütevazi beklentileriniz size pek para sorunu çıkartmıyor.

Bazı ilişkilere yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.Akraba ilişkilerinizdeki küskünlük, birileri tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu geç fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzülebilirsiniz. Bugüne bitirmeniz gereken işleri önümüzdeki haftaya sarkıtmanız, düşünceli bir tatil geçirmenize neden olacak. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlığı etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Uranüs bildiğiniz gibi geri harekette. Böylece özgürce kararlar almanızın, hareket etmenizin önüne geçiyor. Oysaki sizler burcunuzun niteliği gereği, üzerinizde kimsenin denetimi, baskısı olsun istemezsiniz. Peki, bu durumda işbirliği nasıl olacak? Oyunu kuralına göre oynayarak ve bastığınız yerin bilincinde olarak bunu sağlayabilirsiniz. Daha önceki yanlışlardan ders alınmalı ve bundan sonra daha dikkatli bir şekilde ilerlenmelidir. Bir anda verilen kararlar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Arkadaşlık ilişkilerinde de adil ve paylaşımcı davranmanız, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunmanız lazım. Amacınız ne yönde ise, kendinizi de o yönde ifade edecek şekilde dengeli hareket etmelisiniz. Bu karşıtlık bazı kişilerin yeni ve oldukça hızlı-sürpriz bir ilişkiye başlamalarını sağlayabilir. Birbirinizi iyi tanımaya çalışınız.Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, hangi konuda olursa olsun kendimizi güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan hayal ediyor. Mutlu ve huzurlu bir yuva. Sevgiyle yaşanan bir hayat. Sağlıklı ve güzel çocuklar, bizi seven bir insan. Bütün bunlar ne güzeldir değil mi? İşte bu görünüm, bize bu güzellikleri düşündürüyor.Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü, geleceğinizi sağlam temeller üzerine inşa edebilmenin yolu öncelikle, ne istediğinizi ve hedefinizi belirlemekten geçiyor.  Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız. Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler.

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemlerde ortaya koyduğunuz işleriniz, planlarınız veya ulaşmaya çalıştığınız hedefleriniz sizi fazlasıyla heyecanlandırıyor olabilir. Ancak, bu esnada bu olaylardan en yüksek faydayı elde etmeye çalışmayı unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Detaylar içinde boğulmayın. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapacaksınız. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde faydalı olabilir.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir düzenli ilişkiden sıkılmış olduğunuz açık. Macera istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Sizler sadakat insanısınız.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte yaşanmış bazı konuları hatırlayabilir ve üzerinizde etkisi olan olayları çözümleme arzusunda olabilirsiniz. Önemli fikirlerinizi insanlara anlatmadan önce planlamalarınızı iyi yapın.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularda şans sizden yana. Maddi açıdan riskli yatırımlara adım atmanızın tam zamanı. Bunun keyfini çıkarmalısınız. Yediklerinize dikkat etmeniz gerek çünkü şu birkaç gün kilo almaya meyilli olabilirsiniz. Bugün eğitimle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 20" R
Ay
Boğa
03° 32' 39" R
Merkür
Koç
21° 04' 22"
Venüs
Boğa
09° 26' 35"
Mars
Koç
04° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 47"
Satürn
Balık
17° 09' 12"
Uranüs
Boğa
22° 44' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 20"
Lilith
Başak
24° 05' 52"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>