Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık tamamen aklınızdan çıkmış olan bir yerden gelen paranızı alıp, sevgilinizle akşam saatlerinde eğlence mekanında boy gösterebilirsiniz. Bu akşam ki faaliyetleriniz sevgilinizle aranızdaki gerilimi ortadan kaldıracak.

Çok çalışıp, çok çabaladığınız halde işlerinizde istediğiniz randımanı alamıyorsunuz. Bu da sizde sinirli bir yapı oluşturuyor. Sakin olun ve elde ettiklerinizle yetinmeyi öğrenin.

Bugün parasal olarak pek bir beklentiniz olmadığı gibi harcama konusunda da bir isteğiniz olmayacak. Fakat öğleden sonra elinize geçecek hesapta olmayan bir miktar parayı sevgilinizle harcayacaksınız.

Bugün katılacağınız eğlencelerde tükettiğiniz yiyecek ve içeceklere dikkat etmelisiniz. Daha sonra sağlık problemi yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genelde sakin bir gün geçireceksiniz. Evinizde tembellik edip aylık dergi ve kitaplarla oyalanacaksınız. Yakın bir dostunuzun sizi iğneleyici sözleri canınızı sıksa da onun patavatsızlığına vereceksiniz. Böyle insanları özel hayatınıza sokmanızın sakıncalarını öğrenip, arkadaş seçiminde daha dikkatli olmalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Salı günümüz, saat 08:25 Venüs-Neptün olumlu görünüm etkisi altında başlıyor ve gün boyunca bizleri kucaklıyor. Kişi bu enerji sayesinde kendisini,  hem ilişki hemkonularında güvende hissetmekten yana.  Yargıları son derece kuvvetlenen Yaylar, olabilecekleri, yaşanması muhtemel olan gelişmeleri kolaylıkla hisseder. Değişime açık bir yapıda olmasına rağmen asıl arzusu mevcut durumun iyileştirilmesi ve pürüzlerin tamamıyla giderilmesidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır.  İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Rüyalarını gerçekleştirmeniz için sizi teşvik eder. Neye inanıyorsanız onu idealleştirmenizde destekleyicidir. Fırsatları kovalayarak, kendinize sahip çıkarak, pozitif düşünerek inandığınız yolda korkmadan ilerleyebilirsiniz. Saat 15:22 Ay-İkizler burcu seyri,  özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerji geçişidir.  Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, durumları izah ederken ılımlı sözcükler kullanabilirsek karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır. Saat 22:10 Ay-Güneş olumlu görünümü, partnerinizin gayet aktif bir şekilde hareket ettiğini, bağlantıda bulunmaya çalıştığını ve kendini ifade etmekten hoşlandığını anlıyoruz. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün belli başlıklı konuların hızlanması, büyümesi veya tamamlanması için farklı yollar üzerine düşünmeniz ve diğer konuları arka planda bırakmanız yararlı sonuçlar doğurabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bir takım olayları büyüterek felaket habercisine benzediniz. Beklediğiniz en büyük desteği ise karşılık verdiğiniz birlikteliğinizden alacaksınız. Bugün sevdiğiniz kişi sizi her konuda uyaracak dikkatli olun. PARA: İşinizle ilgili anlaşmazlıklar çıkabilir ve ailenizle işiniz arasında kalabilirsiniz. Ama size saygı duyacaklarından emin olun. SAĞLIK: Bugün şans oyunlarında şansınız tutmadı diye öfkeli ve sinirli bir hal alabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularla ilgilenebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir,hayatınızla ilgili hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Akşam üstüne kadar görüşmeleriniz olumlu bir atmosferde geçse de akşam saatlerinde güçlü duygular, kıskançlık ve kontrolcü davranışlarla değer verdiğiniz insanlara yaklaşabileceğiniz için daha esnek ve anlayışlı bir iletişim geliştirmeniz faydalı olacaktır.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genelde hızlı biçimde akıp giden yaşamınızda bir mola vermek, biraz dinlenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. İç dünyanıza odaklanmanın yanında, işleriniz, görevleriniz veya toplum içindeki konumunuz üzerinde de düşünebilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>