Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizi de hızla etkisine alan etkileşimde, o sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz. Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili olumsuz davranışları, başka şeyleri çağrıştırmamalı.

Bazı yakınmalarınız biraz gecikmiş görünüyor. Bazı insanların ne kadar sabit fikirli olduğunu biraz geç öğreniyorsunuz. İş yaşamında küçük yanılgılar büyük tedbirleri getirebilir.

Yeni yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız etütler ve seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir. Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor.

Hiç beklemediğiniz şekilde güven duyulacağınız bir oluşumda sizi bekleyen görevler var. Bu sıralar, oldukça hassas bir konuda size anlamlı sorumluluklar yüklenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pek hazır olmadığınız yükümlülükler alabilirsiniz. Yine de erteleme ya da kaçış gibi niyetler taşımayacaksınız. Sorunların esas olarak belli zaafların sonucu olduğuna inanıyorsunuz. Bu bakışla, kendinizle hesaplaştığınız birçok problemde rastlantı, şans gibi unsurları göz ardı edebiliyorsunuz. Sorun kaynaklarını daha kapsamlı irdelemeniz gerekiyor.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:05 Ay-Jüpiter kavuşum etkisi altında Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji geçişi insanın kendine olan güven duygusunu ve sosyal ilişkilerinde popülerliğini  yükselticidir. Dikkatleri üzerinizde toplayacak kadar  güçlü bir duruşunuz vardır. Kısa yolculuklar, haberleşme, arkadaşlıklar, gezmek bu enerjinin desteklediği aktivitelerdir. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, evinizle alakalı bütçenizi aşmayan planlamalarda bulunabilirsiniz.  Ayrıca ailenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmaya çalışmanız lazımdır. Yeni tanıştığımız kişilere de dikkat edeceğiz. Kimdir, neyin nesidir diye şöyle bir anlamakta yarar var. Başlangıç anlamındakive uygulamalardan kaçınalım. İletişim, ulaşım,  haberleşme, yakın çevrenizle alakalı  konularda tedbirli olalım. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Aslan'da ilerliyor.Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağnıız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz. Zira, bugünlerde sizi zafere taşıyacak ilişki vebirliklerine zaman ve yer ayırmanız gerekiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzaklarla, yolculuklarla ilgili deneyimler pozitif bir hava getirmekte. Yenilikler ve heves içerisindesiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ve keyifli etkinliklerde yer alabileceğiniz, aşk hayatınızda yeni başlangıçlara açık, enerjinizi açık ve doğrudan ifade edebileceğiniz, sportif faaliyetlere yönelebileceğiniz, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ve ilişkilerde ani hareket etmeyip, aceleci davranmadan, sabırlı olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortaklı işlere, seyahat veya eğitim alanlarınıza odaklanabilirsiniz. Vaktinizin çoğunu az tanıdığınız insanlarla birlikte geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanlar yapacağınız planların işlediğini göreceksiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Kasım -21 Aralık) Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Şans sizden yana. Bunu değerlendirmesini bilin.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>