Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Emin Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmanızın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekmekte. Çabalarınızın karşılığını almak için ne gerekiyorsa onu yapın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Finansal olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun şu an mümkün olmayacağını da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizli kalmış konular ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar alırken bugünkü farkındalığınızı unutmayın, yaşananları başka bir gözle değerlendirin. Manipülasyona karşı dikkatli olun, her şeye inanmamalısınız.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal konularda hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde kibarlığınızı ve anlayışınızı ön planda tutmanız gerekebilir. Ayrıcahayatında sorumluluklarınızı tamamlamak için disiplinli olmalı ve odaklanmalısınız. Kendinize zaman ayırıp dinlenmeyi de ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Ufak tefek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projeler üretebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında riskli hamleler yapmaktansa emin ve sakin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyorsun. Zamanın en değerli mücevher olduğunu düşünüyorsun. Uzun zamandır estetik operasyon yaptırmak isteyen Yay burcuysan, bu konuda kararını netleştiriyorsun. Kendine küçük minimalist dokunuşlar yaptırmak isteyebilirsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geniş bir çevreye sahip olmak herkesle aynı yakınlığı, ilişkiyi kurmak anlamını taşımaz. Bunu sadece sizin bilmeniz önemli değildir. Hayatınızdaki insanlara da bu sınırı hatırlatmanız ya da sizin bu sınırların farkında olmanız, daha iyi ve yerinde iletişim kurmak adına destek olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kestiremediğiniz durumlar biraz canınızı sıkabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıç yapmak kolay olmayabilir. İşlerinizde yardım alabilirsiniz. Gün içinde daha fazla sevdiklerinize zaman ayırmak size de iyi gelecek.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde pek çok olayda ne yapmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz ve dışarıdan yardım almaya açık olabilirsiniz, kendinizi geliştirebilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi sınırlarını aşacaksın yine. Kafana koyduğun her şeye kolaylıkla ulaşabilirsin. Sorumluluklarını halletmek ve günden keyif almak senin için bir sorun olmayacak. Sadece maddi konularda biraz dikkatli olman gerekebilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bir konu hakkındaki gerçek hisleriniz veya bir kişi hakkındaki içgüdüleriniz konusunda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bir sır ortaya çıkabilir. Eğer fiziksel ihtiyaçlarınıza ve maddi dünyaya çok fazla zaman ayırdıysanız o zaman duygusal mola ihtiyacınız artık çok güçlü. Bu ihtiyacı takip etmek iyileşmenize, dinlenmenize ve kendinizi tazelemenize yardımcı olabilir. Hem fiziksel hem de duygusal sağlığa dikkat konusunda hayatınıza daha iyi bir denge getirmenin zamanı geldi. Son zamanlarda bir duygu denizinde kaybolmuş gibi hissetseniz bile, sonuçta bu durum sizi hayatınıza daha olumlu yaklaşmaya motive edebilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar, bugün merak ettiğiniz konularda derinleşebilir, yeni keşifler yapabilirsiniz. Sağlık sorunları gündemde olabilir fakat kökeninde ruhsal etkilerin olduğunu bilmelisiniz. Siz ruhen iyi hissetmeye başladıkça her şey düzelecek.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyal çevre, arkadaşlarınızla veya sağlığınızla ilgili bellenmedik süreçler içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 05' 14" R
Ay
Boğa
18° 49' 18" R
Merkür
Koç
21° 57' 59"
Venüs
Boğa
10° 44' 04"
Mars
Koç
05° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 35"
Satürn
Balık
17° 14' 13"
Uranüs
Boğa
22° 48' 08"
Neptün
Balık
29° 08' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 45"
Lilith
Başak
24° 12' 51"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>