Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız duygusal yoğunluk, sizi yanlış tespitlere yöneltebiliyor. İlişkinizin çevresinde fazla hoşlanmadığınız birileri var. Bunlara karşı sert tepkiler vermeye çok hazır görünüyorsunuz.

Bazı değerlendirmelerde danışacağınız kişilerin, deneyimleri kadar amaçlarından da emin olmanız gerekiyor. İş yaşamınızda, kendinizi göstermeye uğraştığınız konuda bugün son fırsatınızla karşılaşabilirsiniz.

Çok sevindiğiniz para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir. Ekonomi konularında yetkin bulduğunuz dostlar, yüklemek istediğiniz sorumluluklara hazır değiller gibi.

Bugünlerde bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Gizli tutmaya çalıştığınız şeyler, sizi sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir. Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Bu süre boyunca, dikkat edilecek husus,  kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, hem kişisel yönden cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bu saat başladığında, bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, sizin için gayet olumlu, hoş, canlı, aktif edici bir enerjidir. Karşı cinsle ilişkiniz güçlenir. Moral duygunuz yükselir. Fiziksel anlamda gücünüz artar. Yolculuk için olumlu bir görünümdür. Farklı ve yeni bir şeyler için planlar yapabilirsiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır. Çünkü, bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirilmemiş işleri tamamlamaya çalışmanız veya bu amaçla plan yapmanız gerekebilir. Bu sayede daha iyi veya özürleşmiş hissedebilirsiniz. Bazı kişilerle birlikte hareket etmek ya da keyifli zaman geçirmek istiyorsanız sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanmalısınız. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından oldukça hoş bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve yönelik işler olmakla birlikte, öğleden sonra kendinizi daha cesur ve yenilikçi bulabilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanlar sizi, alıştıklarından daha farklı bir hava içerisinde görebilirler. Ciddiyetiniz ve uzaklığınız, kafanızın dolu olmasından ileri gelebilir. Onlara durumu anlatmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının sorunlarını dinlemekten bıktığınız için bugünlerde hiç kimsenin hayatı ilginizi çekmiyor. Daha çok kendinizi anlatmak istiyorsunuz. Sorunlarınızdan sıyrılmak için pratik zekanızı öne çıkarıyor ve arzularınıza yöneliyorsunuz. Çok fazla enerjik ve huzur dolusunuz.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra aşk ve eğlence konuları hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğlenceli ortamlarda yapacağınız parasal harcamalar biraz canınızı sıksa bile, kendinizi bir- çok konuda mutlu hissedeceksiniz. Şansın sizden yana olacağı bir gün olacak

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardım edip yardım görebilirsiniz. Maneviyat ve merhamet hissinizle köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz.Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. Fedakarlık ve empati günün temasını oluşturacaktır. Evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek arzusu içinde olabilirsiniz. Kendi kişisel temizliğiniz ve rahatlığınız için de olumlu değerlendirebileceğiniz bir pazar günü olabilir.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>