Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimi yerde düşüncelerinizle çelişen flörtçü yanınızı, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri olduğu gözleniyor. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Genel anlamdaki boşluğunuzu, aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor olabilir. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kuşkulara açıksınız. Nedenlerinizin haklılığı konusundaki inancınız, bu kuşkuları yoğunlaştırıp tehlikeli boyutlara getirebilir. Oysa yeni değerlendirmelerle, bunların çoğunun yanılsama olduğunu görebilirsiniz. Kararlı ve dengeli adımlarla üzerine yürüdüğünüz bir gelişme, bugün hazırlıklı olmadığınız şekilde sapma gösterebilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay; son günlerde eşimize, dostumuza bir hayli yardımcı olmuştuk. Belki de biz onlardan destek görmüş, biraz rahatlamıştık. Kimimiz ise, bir güvence arama telaşındaydı. Kredi başvurusu, miras veya bir yardımlaşma yoluyla elimize ufak tefek bir şeyler geçmişti. Şimdi bu Dolunayda ise, kendimiz bizzat daha ciddi bir şekilde bütçemizi düzenleyeceğiz. Kimseye güven olmaz. Başımızın çaresine bakmak için, ciddi işlere yönelmeli, projelere ağırlık vermeli, belki de girişimde bulunarak kendimizi güçlendirmeliyiz. Dolunayın yansıması altında duruma gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, yenilikte bulunma hevesimiz yükseliyor. Şöyle bir kendimizi ifade etme zamanı geldi. Bakalım ne gibi işler yapabiliriz veya kimlerle bağlantıya geçerek yeteneklerimizi gösterebiliriz. Venüs-Satürn görünümü, gayet olumlu bir etkidir. Sizi gerekhayatınız gerekse özel anlamda güçlü insanlarla tanışmaya, onlarla projelerinizi konuşmaya, bağlantı kurmaya çağırır. Satürn zaten burcunuzda. Size düşen, bilginizi, tecrübenizi dış dünyada sağlam işlere yönelerek köklendirmek. O zaman bu Dolunay size güçlenmeniz yönünde kuvvet versin diyelim. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamaktan kaçınmalı ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmanız istenen işlerde elinize geçen bilgileri kullanmanız durumunda ilerleme şansı bulabilirsiniz. Evde bazı değişiklikler yapabilirsiniz, ama bütçenizi aşan harcamalardan kaçının. Romantizm ve aşk hayatınız ön planda.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Çevrenizde olanlar ilginizi çekebilir. Gün içinde daha fazla insanla zaman geçirmek, konuşmak isteyebilirsiniz. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızdaki bazı olayları fark etmeye başlayabilirsiniz. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Enerjisi yüksek, keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının kaynaklarına bağlı olduğunuz, alacak-verecek dengesini sağlamaya çalıştığınız bu dönemde işlerinizin karşılığını görmek hoşunuza gidecek. Elinize para geçebilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğle saatlerinde yerini maddi meseleleri daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.Ay’ın boşluk etkisi sırasında mümkünse banka ile ilgili işlemler ve internet alışverişlerinde karar almamanız gerekebilir. Hesaplarınıza ve aklınıza güvenerek önünüzdeki dönemdeki finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Ancak herhangi bir yatırım için uygun zamanda değilsiniz. Gündüz saatlerinde komşularınızın veya kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenebilecek enerjiler mevcut olacak.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>