Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede tekdüze hale getirebileceğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek. Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:54 Ay-Uranüs görünümü,  aktif bağlantıların, yazışmaların, yenilikçi düşünmenin göstergesidir. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşmak isteriz. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Kısa seyirli yolculuklar, şehir içi trafikte, işlerinizi halletmeniz zor olabilir. İletişim ve haberleşme konularında aksaklıklar, bazı insanlarla bir araya gelmede gecikme yaşanabilir.  Sanki bugün etrafınızdaki herkes, gerilimli, soğuk ve mesafeli gibidir. Bu durum yakın dostlarınızla temasta bulunmanız veyagüçten fırsat bulursanız şöyle bir hava almak için dışarıya çıkmanızla biraz olsun azabilir. Yedek birplanı yapmanız faydalıdır. Böylece gecikmelerde işleriniz yarım kalmaz. Bilgisayarınızdaki önemli bilgilerinizi depolamanız, ajandanızı kontrol etmeniz ve planlarınızı bundan sonra çok güvenseniz bile kimseyle paylaşmamanız yararlıdır. Saat 11:35 Ay-Balık burcu geçiş etkinliğinde, ailemiz, evimiz, sevdiklerimizin ilgisi bizim için son derece kıymetli olacak. Ev veya işimize göre, mistik çalışmalar, hayallerin yazıya dökülmesi, ruhsal anlamda bizi kuvvetlendiren ritüellerle uğraşabiliriz. 22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç, eğitimdenve aşk hayatımıza kadar geniş bir alanda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Bu arzu çerçevesinde hareket ederiz ve ilişkilerimizde bunu kıstas alırız. Ne olursa olsun, önde olmak isteriz ve dikkatleri üzerimizde toplamaktan hoşlanırız. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. Ancak bu dönemde fazla baskın olmak, gururlu tepkilerde bulunmamak, çevremizde bulunan kişiler tarafından mutlaka onaylanmamız, el üstünde tutulmamız gerektiğini de düşünmemek lazımdır. Her şey kararında olursa, otorite kurulmaya kalkışılmazsa süreci lezzetli bir şekilde geçirebiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta onun adına kararlar bile verebilirsiniz. yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirilmemiş işleri tamamlamaya çalışmanız veya bu amaçla plan yapmanız gerekebilir. Bu sayede daha iyi veya özürleşmiş hissedebilirsiniz. Bazı kişilerle birlikte hareket etmek ya da keyifli zaman geçirmek istiyorsanız sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanmalısınız. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından oldukça hoş bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Askıda kalan işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Toparlamanız gereken konularla uğraşabilirsiniz. Emlak ve toprak konularıyla ilgili işlerde yoğunluk olabilir. Eşinizle ilgili olaylarda daha sakin kalmaya çalışın. Keyfinizi kaçıracak durumlar oluşabilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve yapmanız gereken günlük rutin işlerinizde birtakım aksaklıklar ve geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boyun ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, çalışma hayatınızda daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, ticaret, dış bağlantılı işler, yabancılarla atılacak adımlar, akademik konular önem kazanmaya başlayabilir. Gezme, görme isteğinizin çok yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

21 TEMMUZ 2016 YAY BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır.Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. Mesleki alanda kendinize yatırım yapmanız gerektiğinin farkındalığına erişebilirsiniz. Zihinsel ve fikirsel olarak parlayacağınız ve takdir görebileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>