Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir beraberlik içindesiniz. Bu ilişkinin bilgisi dışında kendinizi pek sakınmadığınız bir heyecanınız var. Bugün bu yeni heyecanınızda kendinizi yargılayacak ve üzüntü duyacaksınız. Daha da ilerisini yapıp mevcut ilişkinizi bu konuda bilgilendirip bilgilendirmemekte kararsız kalacaksınız.

İş yaşamınızda bir bezginlik yaşıyorsunuz. Ama bu, işin türü ya da yoğunluğu ile pek bağlantılı görünmüyor. Bugün mesai arkadaşlarınız bu konuda kulağınızı bükmeyi düşünüyorlar. Bu durumunuz konumunuzdan ötürü hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor.

Harcamalarınızı kısmanız gerekiyor. Hatta küçük de olsa, bir kara gün birikimi sağlamalısınız. Çünküyaşamınız sizin adınıza üzücü gelişmeler meydana gelebilir.

Bazı planların iptal olması canınızı çok sıktı. Bugün bu yüzden üzerinizde bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği çevrenizdekilere yansıtmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek adına endişeler, hatta korkularınız var.Bugün de bunun sıkıntısı içersindesiniz. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Bir bunalımın içinde gibisiniz. Sorun ettiğiniz şeylerden arınamıyorsanız, bir süre uzak durmanız gerekiyor. Bir akraba ilişkinizde size üzüntü veren sağlık sorunu yakında yüzünüzü güldürecek.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz saat 07:22 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz.  Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler bizi düşünmeye zorlar. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü,ve finansal konuların bir hayli etkin olmasını sağlıyor. Hesap kitap yapabiliriz. Yapılacakları şöyle bir kafamızda tasarlarız. Öyle fazla duygusal değilizdir. Daha çok mantığımızı öne alırız. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda titiz düşünmemizi sağlayan bu enerji, hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini vurguluyor. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak, attığımız adımlara dikkat etmeliyiz. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı bir gün. Kendinizle ilgili düşünce ve duygu yenilikleri içindesiniz. Ay burcunuzda; duygusal dürtüleriniz yüksek. Anlamsız takıntılardan uzak durmak için çaba göstermelisiniz. İkili düşünceler içinde bocalama olasılığınız var. Kendinize güvenmeli ve başarılı olma isteğinize gem vurmamalısınız. Çevrenizde sizi izleyenleriniz var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin fikrine saygı duymanız ve fikirlerine yer açmanız güzel. Ancak, kendi özgün düşünceleriniz belli durumların çözümünde diğerlerinin fikirlerinden daha fazlagörebilir. Dolayısıyla, özel durumlarınızı ve düşüncelerinizi ısrarla dile getirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Bütçeleme yapmanız gerekebilir. Bazı konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla ikna edici olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha kolay ilerletebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz zamanlar var.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenibeklentisi içinde olan Yaylar güzel haberler alacaksınız. İş görüşmesi yapacaklar görüşmeler için uygun bir hafta sizi bekliyor.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para harcamak istediğiniz birçok kalem olmasına karşın, her şeyi en ince detayına kadar düşünmek bugün sizi yorabilir. Güzel kazançlar elde edeceğiniz bir dönem başlıyor.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konular bu iki gün odağınız olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, evinizde ki eşyaları yenileyebilirsiniz. Alternatif para kazanma yolları arayabilir, yeniteklifleri alabilirsiniz. Gereksiz fuzuli harcamalardan uzak durun.  Bir şey satmak â€'almak için bu iki günü kullanabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>