Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için hazırlıklar içindesiniz. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak istiyorsunuz. Bunca zamandan sonra, hala ona dokunma ihtiyacı hissediyorsunuz.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Sizden çok daha az yetenekli insanların sizin üstünüzde olması, sizi işyerinizde geçimsiz, otorite tanımaz, kendi bildiğini okuyan bir insan yapıyor.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması sizi mutlu etmiyor. Bunun çok fazlasını hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Bu anlamda gelecekten çok umutlu olmanız sizi müthiş savurgan yapıyor.

Hayatın içinde genel bir haksızlığa uğruyormuş gibi bir tavra girmeniz, sevgilinizi incitiyor. Onu genel mutsuzluğunuzun dışında tuttuğunuzu ona daha da fazla belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla, kolayca kendinizi sıyıramayacağınız birtakım bağlarınız olduğu görünüyor. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olacaksınız. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:42-16:48 arasındaki   Ay-Boşluk etkisi altında  dikkatimiz kolayca  dağılabilir.  Önemli işlerimizi boşluk sonrasına erteleyelim. Belirsizlik içeren, üzerimizde baskı yaratan hiçbir şeyden hoşlanmayız. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Kafamızı dağıtacak,  bizi rahatlatacak güzelliklere  ihtiyacımız vardır. Saat 16:48 itibariyle  Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu saat sonrası etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını,  çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği sizi rahatlatacaktır. Saat 21:36 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bizi  kimsenin bizi yanıltması mümkün değil. İç sesimiz bizi uyarıcıdır. Bir mesele üzerinde odaklandığımızda onun nereye varacağını tespit edebiliriz. Özellikle ilişki konularında sırlarımızı kimseye vermeyiz. Herkese güvenmeyiz.  Saat 22:33 Ay-Güneş görünümü ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, akşamı güzelleştiren, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider.Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz. Ayak sorunları, en çok şikayet ettiği konuların başında geldiğini biliyoruz.. Dikkatli olun.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş başarısızlıklarınız bazı alanlarda kendinize olan güveninizin sarsılmasına neden olabilir. Eviniz veya ailenizle ilgili gizli konuların ortaya çıkması sizi derinden sarssa da, dışarıdan hiç sarsılmamış imajı vermekte zorlanmıyorsunuz. Krizlerle başa çıkabilecek güçtesiniz ve asıl önemli olan şeyleri ön plana almayı başaracaksınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler ve huzursuzluklar olabilir. Ancak öğleden sonra yaratıcı konulara, sevdiklerinize yönelebilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Bugün kısa seyahatler size iyi gelecek. İş yerinizde ki yüksek performansınız izinli olmanıza neden olacak. Yeni ziyaretleriniz sayesinde sosyal çevreniz artacak.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Sosyal çevrenizden alacağınız etkilerle yerinizde duramayabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkilerden kaçının. Zararlı çıkabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar ağır enerjilere sahip olduğunuzu düşünseniz de özellikle arkadaşlık alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve toplumsal kurumlarla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür. Akşam saatlerinde ise sosyalleşebileceğiniz ve canlı bir ruh haline geçebileceğiniz özel saatler deneyimleyebilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yabancı bir ülkeye seyahat planları kurmak isteyebilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>