Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle güne adım atacağız. Bu enerji, önemli kişilerle yapılacak görüşmelerin, ilişki veya ortaklıklar anlamında yararlı olacağının işaretçisidir. Saat 14:06 Ay-Pluto görünüm etkisi altında,  her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi rahatsız eden meseleler varsa bunları sakinlikle, aklınız başınızda düşünürseniz, kolayca aşabilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünümü, akşamı güzelleştiren bir enerjidir. Keyfiniz yerine gelir. Paylaşımların etkin bu saatte dostluklar kuvvetlenir, ilişki güzelleşir, sorunlar geride kalır. Bir güzel haber almak, ilgi görmek, sevilmek, takdir edilmek yönünde bu enerji emrinize amade olur. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu, duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirecektir. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son bu son zamanlarında, bir süredir üzerinizde hissettiğiniz, uyum sağlamanız gereken kişi olmaktan ya da koymak zorunda kaldığınız gerçek dışı hedeflerden kurtulabilirsiniz. Artık, biraz rahatlamanızı ve kendinizi eğlendirmenizi sağlayacak planlar yapmalı ve sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşmeler içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde hızlı ve kendiliğinden akan iletişim söz konusu. İş hayatınızda alacağınız destekler sizin daha rahat ilerlemenize neden olacaktır. Mesleki gruplar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde aşk ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif alacağınız ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş seyahatlerini pek sevmiyor olsanız da bu ara sevmek zorunda kalacaksınız. Zaman kaybınızı kurtarmak için dönüşte ailenizle vakit geçirmeyi çok isteyebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde yaydığınız yüksek enerji ile, partnerinizden veya eşinizden son derece romantik bir teklif alabilir, sevdiğiniz kişilerle aşk hayatınızı hareketlendirecek önemli görüşmeler yapabilir, teklif ve davetler alabilirsiniz. Sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlar ve davetlerde, organizasyonlarda yer alabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve tepkili olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri ve evlilikle ilgili konularda stres ve gerginlik yaratan süreç artık geride kalıyor. Şimdi mücadele edeceğiniz, uğraşacağınız, efor sarf edeceğiniz alan para ile ilgili konular olacaktır. Ödemeler, krediler, borçlar, taksitlerle ilgili olacaktır. Para gelir ama geldiği gibi gider, hesabınızı yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınızı almakta zorlanabilir, mirasla ilgili konularsa sıkıntı çıkabilir

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 27" R
Ay
Koç
19° 40' 23" R
Merkür
Koç
20° 19' 16"
Venüs
Boğa
08° 16' 48"
Mars
Koç
04° 16' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 28"
Satürn
Balık
17° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 41' 13"
Neptün
Balık
29° 04' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 15"
Lilith
Başak
23° 59' 35"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>