Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle olmak için büyük istek duyacaksınız. Sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz saatlerin planını yapacak,onunla gözden uzak yerlerde özel anlar yaşayacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki ilişkiyi yakınlarınız hissetmiş olsalar da onları ilişkinize henüz sokmamalısınız.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Para konularında geçmiş günlerde yapmış olduğunuz hataları tekrarlıyorsunuz. Gereksizce yaptığınız harcamalar yüzünden bugün aile büyüklerinizden ya da yakın dostlarınızdan borç almak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızdaki düzen araya giren ve özellikle sevgilinize akıl veren kimseler tarafından bozulabilir, dikkatli olun ve onu bu çevreden uzak tutmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızdaki süregelen karmaşıklık devam edecek. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı nasıl bir davranış sergilemeniz konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman karamsar ve yalnız hissedebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınıza gösterdiğiniz aşırı yakınlığı akraba konumundaki insanlara göstermekten kaçınıyor, mesafeli davranışlarınızla yakınlarınızı şaşırtıyorsunuz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:57 Ay-Neptün görünüm etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Partnerinizin, sizin  hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlamasını güçleştirir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, bekar Yaylar için yeni bir tanışmaya vesile olabilir. İlişkisi olanlar için bir yolculuk işaretçisidir. Canlanırsınız, konuşursunuz, haberleşirsiniz ve hoşunuza giden şeylere zaman ayırırsınız. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji, bu cümleye uygun şekilde düşünmemizi sağlar. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü, sizin kişisel anlamdaki imajınız, dış dünyada ortaya koymak istedikleriniz, ifade gücünüz ve hayatınızda merkez aldığınız tüm konular üzerinde yeni bir bakış açısı edinmenizde önem taşıyor. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Bu, aşk hayatınızı yeniden düzenlemeniz yönünde de gayet olumludur. Durup bakacağız bir duruma. Doğru bir ilişki nasıl yaşanır geçmiş tecrübelerimiz ışığında gözden geçireceğiz. Kendimize çeki düzen vereceğiz. Sağlığımızı önemseyeceğiz. Dış dünyada  görüntümüzle, duruşumuzla, ilişkilerimizle nasıl daha tutarlı ve başarılı oluruz, bunlara bakacağız. Çocuk sahibi olmak da bunlar arasında yer alıyor, yeni bir ilişkiye başlamak da. Ancak bunları sabırlı, bilinçli ve zaman olgusunu gözeterek planlayacağız. Bir ilişkide sorumluluk almak, bir evlada sahip olmak, kendimize özen göstermek, yeteneklerimizi göstermek bu görünümün olumlu etkisi altında düzenlenebilir, işlev kazanabilir. Ben bu görünümü içsel bir uyanma, doğruya ulaşma, eskiyi geride bırakmak için zamanı iyi kullanma yönünde olumlu gayet olumlu buluyorum. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yaşan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz bazılarını sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya yaratıcılık gerektiren işler ve projeler açısından olumlu ve zihin açıcı denilebilecek bir süreç. İşinizi ilgilendiren bazı olanakların yüzünü gösterebileceği 3 gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Yaylar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlara sevginizi daha çok belli etmeniz ve kesin sınırlarla yaklaşmamanız gereken bir zaman diliminden geçmektesiniz. Arkadaş çevreniz, alım satım işleriniz, parasal durumunuz ve toplantılarda güç mücadelelerine açık bir zamanda bulunduğunuz için sizi dinlendiren olumlu hissettiren pozitif ortamlarda yer almanız faydalı olacaktır.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzü iç dünyanızda, yakın arkadaş veya akraba çevrenizden bile uzakta geçirmek istemeniz mümkündür. Duygularınızda bir hareketlenme olabilir ve siz de bu duruma odaklanmak, iç dünyanızda olan biteni açıkça görmek isteyebilirsiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 47" R
Ay
Balık
26° 02' 18"
Merkür
Koç
19° 09' 40"
Venüs
Boğa
06° 17' 45"
Mars
Koç
03° 02' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 46"
Satürn
Balık
16° 56' 39"
Uranüs
Boğa
22° 35' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 56"
Lilith
Başak
23° 48' 52"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>