Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Karşılıklı açık olmamanızdan kaynaklanan sorunların birikmesi, kaçınılmaz tartışmaları gündeme getirebilir.

Zamanının akıcılığına karşın sizin dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri başarıyla sonlandırmanızı sağlayabilir. Alacağınız övgüler sizi işinize motive edici olacaktır.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavır sergileyebilirsiniz.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama bir miktar dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarına bırakmaktan çekinmemeniz gereken bazı şeyler var. Bu erteleme, sürdürdüğünüz anlamsız moralsizliği bir anda yok edebilir. Özen ve dikkat gerektiren birtakım konularda acele kararlar alma isteği içindesiniz. Bu acelecilik, yerli yerine oturmuş şeyleri yerinden oynatabilir. Bu anlamdaki üzüntüleri bir sürpriz olarak yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgürce aşk yaşama arzumuz ve dilediğimiz gibi günü geçirme isteğimizdir. Hem paylaşımda bulunmak hem ortaklaşa bir şeyler yapmaktan keyif alırız. Canlıyız, hareketliyiz ve keyifliyiz. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir aşk veya devam eden ilişkinizde sürpriz heyecanlı olumlu gelişmelerin göstergesidir. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu hem aşk hayatımız hem de işlerimizi tekrar gözden geçirmemiz yönünde etkileyicidir. Artık durumumuz için kesin bir çıkış yolu bulmak isteriz. Bazı zorunlulukların bizi fazlasıyla yorduğunu düşünebiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gönül ilişkilerinde cesur adımlar atacaksın. Uzun zamandır içinde sakladığın duyguları açığa çıkarma zamanı geldi.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kendinizi farklı yaklaşımlarla ortaya koyabilir ve dönüşüm içerisine sokabilirsiniz. İlişkilerdeki taktikleri değiştirme zamanı geldi.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde üstleneceğiniz sorumluluklar size çok şey öğretebilir. Duygusal konularda çok iyi etkileşimler altındasınız.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bugünlerde hız, adrenalin içeren yarış programlarını izlemek, böyle yarışmalara katılmak için idealdir. Paraşütle atlamak, kayak yapmak, ekstrem sporlara katılmak için de uygundur. Hareketi bol eylemlerde olmak, spor yapmak, enerjimizi boşaltacak her türlü aktiviteye girişmek için uygundur.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde bugün oluşmaya başlayacak olan şartlar, bazı avantajlara sahip olmanızı ve faydalar sağlamanızı mümkün kılabilirler. Eğer bu şartlara göre doğru hareket şekillerini benimseyebilirseniz, önemli bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 53" R
Ay
Boğa
26° 25' 24" R
Merkür
Koç
22° 26' 21"
Venüs
Boğa
11° 23' 03"
Mars
Koç
06° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 16' 43"
Uranüs
Boğa
22° 49' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 28"
Lilith
Başak
24° 16' 22"
True Node
Koç
15° 18' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>