Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızdan özel bir davet alabilirsiniz. Uzun zamandır duygularınız çok hareketli. Çevrenizle iyi ilişkiler kurmak, varolanları da korumak isteyeceksiniz. Çok önemsediğiniz birkaç kişinin sorunları ve talepleri size hiç fazla gelmiyor. Onlara fazla zaman ayırdığınız şeklinde aldığınız bazı eleştiriler ise, kötü niyet taşımıyor.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 10:46 Ay-Mars görünümü cesaret kazandırıcıdır. Yenilikleri uygulamada, çabuk öğrenmenizde veya bilgi paylaşımınızda size destektir. Saat 12:53 Ay-Uranüs olumlu görünümü, düşündüğünüz konularda sizi harekete geçirici bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. Başkalarından farklı görüşlerinizi çekinmeden dile getirebilirsiniz. Eski usuller yerine, yeniye açık bir şekilde kararlar verebilirsiniz. Saat 14:02 Ay-Jüpiter görünümü, parasal konularda belli bir limit dahilinde harcama yapmanız gerekebilir. Bu biraz sizi rahatsız eder. Bütçeniz sınırlı olsa dahi, sevdiklerinizle olmak, sevdiğiniz şeyleri yapmak, güzel giyinmek, görünmek hoşunuza gider. Sosyal hayatı önemsersiniz. Saat 21:11-26 Şubat saat 03:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İlişkinin duygusal boyutundan ziyade ortak paylaşım alanlarınızdan konuşmak, hatta birbirinizin hoşlandığı şeylerden bahsetmek ikiniz arasında güçlü bir enerji alışverişini sağlayabilir. Gününüz güzel geçsin, huzurunuz her daim yerinde olsun. Mutluluklar dileğimle,

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı direncin yükselecek. Taşınma, ev dekorasyonu, tadilat gibi konular için bugün ilk adımı atabilirsin.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gösterdiğiniz sert tutum ve davranışlar hedeflerinizi şaşırtabilir. Kafa karışıklığı ile yeni kararlar almayın. İçsel farkındalığınızı yükseltecek konu ve olaylara yönelin.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, konuşmalar ve görüşmeler açısından hayli hareketli geçebilir. Bitirilmesi gereken işler de var.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim gerektiren alan ve konular gündeminizde olacak. Sevdiğiniz insanlarla birlikte aktiviteler yapabilir veya iletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Sınavlara çalışmak için zihniniz hareketli olacaktır. İnternetle ilgili bilgi toplamak için gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal çevrenizle hedef ve planlarınızı işler hale getirmek için iletişime girmeli ve karşılıklı sorumlulukları yerine getirmelisiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek ortalıkta gözkmeden kendi içinize dönmek, kafanızı kurcalayan konuyla ilgili olarak bir hareket planı belirmelek isteyeceksiniz. İnsanlar, bu halinizi yadırgayacaklardır ama sizi rahatsız da etmeyeceklerdir.

25 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>