Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünler içinde sürpriz karşılaşmalar artabilir. Adım atmayı denemelisiniz. Ondan beklediğiniz adım, gecikebilir. Karşılıklı koşulları kıyasladığınızda ilk hareketin size düştüğünü göreceksiniz.

Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok etkileyecek. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip teslimiyetçi olabiliyorsunuz.

Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle hercailikler pek mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz. Can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve tutarlı, duygularınızı kontrol ederek istediğinizi elde etmeniz anlamına gelir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili önemli kararlar vermek mümkündür. Hayatın eğlenceli ve aktif yanlarının tadına varabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan ne yapacağınızı bilerek ilerlersiniz. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, arzu ettiğiniz güzellikleri satın almak, elde etmek amaçlı girişimlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Gücünüzün yükseldiğini hissedersiniz. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmezsiniz. Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu görünümü gayet olumludur. Sizi cazip kılar. Çekici yönlerinizle etrafınızdaki insanları etkilemenizde ışık olur. Yeni biriyle tanışmanız mümkündür. Bu saatlerde keyfiniz yerindedir. Kendinizi istediğiniz gibi özgürce ifade edebilirsiniz. Eğlenceli, keyifli aktivitelerde bulunabilir, akşam saatlerini keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirilmemiş işleri tamamlamaya çalışmanız veya bu amaçla plan yapmanız gerekebilir. Bu sayede daha iyi veya özürleşmiş hissedebilirsiniz. Bazı kişilerle birlikte hareket etmek ya da keyifli zaman geçirmek istiyorsanız sempatikliğinizi ve çekiciliğinizi kullanmalısınız. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından oldukça hoş bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Son günlerde kendinizi çok fazla yoruyorsunuz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve eğlence dolu haftanız başlıyor. Yabancı yerlerdeki oluşumlar planlarınızı hızlandırabilir. Hayatınızı yeniden oluştururken sizi yukarıya taşıyacak kişilerle görüşeceksiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Trafikte temkinli araç kullanmanız gerekecektir. Kadın figürlerle uzlaşma enerjisi taşıyorsunuz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>