Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz. Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, partnerinizle olan temasınızda, tutkularınızın yükselişini işaret ediyor. Ortam şartları veya ilişkinizin kendi içindeki özel hali nedeniyle, gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı daha sizi istekli kılabilir. Fakat bütün bu hissettiklerinizi veya birlikteliğinizi, mahremiyetiniz olarak görerek kimseyle paylaşmamanız sizin açınızdan yararlı olabilir. Böyle bir ilişkisi olan ve gözlerden yaşamak zorunda kalan Yaylar için en önemli tavsiyem budur. Zarar gelmez diyerek evinizi, dünyanızı veya sırlarınızı paylaştığınız kişilerin yanlış davranışlarıyla karşılaşmamak için sırlarınızı ancak ve ancak güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Bu dönemde kimi Yaylar, partnerlerinin kendilerine karşı, sanki ilk kez tanışmış gibi baştan çıkarıcı davranmasını bekleyebilirler. Bu haz duygularının yükselmesine ve beraberliklerine karşı daha itinalı davranmalarına neden olabilir. Fakat bunun da belli dozda olması lazımdır. Yani fazlası sıkılmanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönem yasak ilişki ve kısa süreli kaçamaklar açısından isteklilik doğurabilir. Tabii ki herhangi bir soruna yol açabilecek kadar etkili bir enerji değildir. Kimi zaman duygularınızı ifade biçiminizde, doğanıza hiç uymayan davranışlarda bulunmanız mümkündür. Bir yandan yeniye yer açmak isterken, diğer yandan kuruntularınız nedeniyle buna bir türlü cesaret edemeyebilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı bir tecrübe, bu ilişkinizin de aynı şekilde sonuçlanacağını düşünerek kendinizi geri çekmenize neden olabilir. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durağan ve sabit düşüncelerle hareket etmek ve sonuç elde etmeye çalışmak size pek yarar sağlamıyor. Siz doğal yapınız içinde çok yönlü ilişkiler içinde sağladığınız fikirleri özümseyerek sonuca gitmelisiniz. Ama, bu arada bilgi sahibi olmadığınız konularda gereksiz şekilde fikir empoze etmeye çalışmayınız.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi bazı konularda zorlayan kişilere ‘'hayır'' demesini öğrenmeniz gerekebilir. Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var. Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir. Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızdan alacağınız yeni bir bebek haberi neşenize neşe katacak. Fakat özellikle tansiyon sorunu yaşayan yaylar bugün biraz daha dikkatli olun.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 49" R
Ay
Balık
11° 49' 45"
Merkür
Koç
18° 32' 07"
Venüs
Boğa
05° 05' 23"
Mars
Koç
02° 16' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 00"
Satürn
Balık
16° 51' 44"
Uranüs
Boğa
22° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 41"
Lilith
Başak
23° 42' 21"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>