Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil.

Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir. Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak zevkli olduğu kadar, sorun da yaratabiliyor.

Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli. Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz.

Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaşınızı fazla kafanıza takıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftanın ilk gününü,  Ay-Boğa burcu geçişiyle karşılıyoruz. Bu enerji bize  inandığımız bir şeyden vazgeçmememiz, değerlerimize sahip çıkmamız, kazancımıza göre hareket etmemiz gerektiğini söylüyor.  Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 17:12-19:35 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında,  uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında çabuk karar vermeyelim. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Saat 19:35 Ay-İkizler burcu seyri,  özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerji geçişidir.  Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, uzlaşıdan yana olursak, sinirlenmezsek,  karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü, bekar Yaylar için yeni bir tanışmaya vesile olabilir. İlişkisi olanlar için bir yolculuk işaretçisidir. Keyifli bir akşamı müjdeleyen bu görünüm sayesinde canlanırsınız, konuşursunuz, haberleşirsiniz ve hoşunuza giden şeylere zaman ayırırsınız.Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli arzularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Sınırlı koşullarınızdan oldukça sıkılıyorsunuz.. Bugün, dengelerinizi korumak adına, alışık olduğunuzdan daha fazla bir gayret içinde olabilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonuç verecektir. Özgürce düşünmeniz gereken bir ortama hazırlanmalısınız. Sağlığınız konusunda ihmal ettiğiniz sorunlar canınızı sıkabilir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenceli aktivitelere zaman ayırmanız, ama aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Gün içerisinde birbirine kızan ve suçlayan kişiler olabilir. Bu zincirde yer almamaya çalışmalısınız. Toplumsal veya sosyal faaliyetler yeteneklerinizi göstermenizi ve ön plana çıkmanızı sağlayabilir. Evle ilgili bir değişiklik çekindiğiniz sonuçları yaratmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınız vetemponuz açısından sakin sayılabilecek bir gün geçirebilirsiniz. İşe ait sorumluluklarınızı yerine getirirken zorluk çekmeyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili ufak şikayetleriniz olabilir. Kişisel düzeniniz ve alışkanlıklarınıza özen gösterebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişimizde daha yapıcı bir tavır benimseyeceksiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLDUKÇA hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız, karlı çıkarsınız.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>