Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nedense ilişkinizde, kararlarda ilk kişi olmak gibi bir isteğiniz var. Eşitlikçi karakteriniz, aşk yaşamınızda ortalarda görünmüyor. İlişkinizdeki hoşluk bütün yakın çevrenizde konuşuluyor.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

Yaşamı birlikte paylaştığınız bireylerin gereksiz harcamalarını yok edemeyecek, asgariye indirmekle yetinmek zorunda kalacaksınız. Paranın kontrolünde ve denetiminde bir uzman yetkinliği sergiliyorsunuz.

İlgisiz kalmaya çalışarak uzak durduğunuz uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda atacağınız bir adım, çok önemli. Sinirlerinizi geren şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirmek üzere gibisiniz. Karşınızda, sizin konuyla ilgili kararsızlık yaşadığınızdan emin biri var. Bu yüzden kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe gününün tümünde etkili olacak,  Ay-Yengeç burcu geçişi saat 05:59 itibariyle etkilidir. güzel ve olumlu hislerle günü karşılamanızda yardımcı olur. Hislerinizi kuvvetlendirir, aile özlemi verir, sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü yükseltir. Saat 14:09 itibariyle Venüs-Neptün arasındaki faydalı akış biraz rahatlatıcıdır.  Dış dünyanın zorlukları, yoğunlukları arasında bocalarken, bir çoğumuz kendimizi düşünecek halde olamıyoruz. İşte bu enerji, ihmal ettiğimiz duygularımızla bizi yeniden buluşturabilir. Güven içinde yaşama ve sevdiklerimizi kanatlarımızın arasına alma hissiyatımızı güçlendirebilir. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşumu,  istediğiniz ve arzuladığınız bir şeyin,  size olabilecek faydası üzerine bir hayli düşünürsünüz. Ne kadar güvenli olduğunuz sorusunu dikkatli bir şekilde gözden geçirme gereği duyarsınız. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu oldukça kuvvetlendirici, gelişiminiz yönünde destekleyicidir. Yaşam kalitenizi yükseltici olduğundan, hayata çok daha olumlu hislerle yaklaşmanızda size ışık olur. Mutluluk kavramının yüreğinizde hissedilmesinde, insanları sevgiyle kucaklamanızda rehberlik eden bu kavuşum, özgüven duygunuzu yükseltir, süsler, ışıklandırır. Yolculukları işaret eder. Yeni insanlarla tanışmanızda vesile olur. Yüksek eğitim, dış dünyaya açılma, yabancı ülkeye seyahat veya yerleşim gibi konularda da başarılı kararlar verilmesini sağlar. Yaşamın güzel taraflarını hissetmenizde, inançla yol almanızda, özünüzü keşfetmenizde sizden yana olan bu enerjinin, büyümeniz, gelişmeniz, yükselmenizde olumlu tesirlerini zamanla göreceğinizden de şüpheniz olmasın. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi kuşatan yanlış kişilerin dengesiz davranışları canınızı sıkabilir. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmek istiyor ve bulunduğunuz şartlardan sıkılıyorsunuz. Duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz. Daha mantıklı planlar yapmanız yararınıza olur. Tasarruf yapmanıza yardım edecek maddi seçeneklere üzerine yoğunlaşmalısınız. Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir. Başkalarının hedef ve amaçları için yatırımdan kaçınmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para ve ortaklarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Finansal açıdan ertelediğiniz ya da sonuçlandırmadığınız işleriniz size ayak bağı olabilir. Dikkatinizi ve enerjinizi bu tip işlerinize vermelisiniz. Ortak hesaplar ve yatırımlar alanında ölçülü ve temkinli adımlar atmalısınız. Değişim için aceleci davranmamalısınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARAR vermekte zorlanabileceğiniz bir gün. Rengi kırmızı olan gıdaları tüketmeye daha fazla gayret sarfedin. Gözlerinizi dinlendirin.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>