Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları öne alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birbağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor. İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonraki ödemelerde size kolaylıklar sağlayacak.

İyimser duygularla yaptığınız abartılı değerlendirmeler, bugünlerde size üzüntüler yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

22 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen Ay, tüm gün boyunca etkili bir enerjidir. İletişim ve haberleşme özellikle karşıt görüşte olduğumuz kişilerle aramızda bir hayli önemli hale geliyor. Fikirlerimizi ifade etmekten yanayız.  Biz derinlikli düşünüyoruz. Ancak başkalarının yüzeysel konuşmaları bizi gerginleştirebilir.Saat 09:18 Ay-Neptün zorlu görünümü, aileniz ve partnerinizle ilgili konuların sizi sürekli meşgul ettiğini gösteriyor. Bir yandan sizi teşvik eden insanlar var, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. Saat 09:49 Merkür-Pluto karşıtlığı,  beklenmedik bazı durumlara karşı dikkatlice hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hassasiyet çok yüksek. Kişi hem moral hem diğer meseleleriyle ilgili olarak kendini güçlü görmekten yana. Bu ruh hali içinde, üzerindeki yüklerden kurtulmak için arayışlara geçebilir. Maddi konular ve manevi anlamdaki tüm paylaşımlarında, sözlerinde bu açıkça bellidir. Başkalarıyla aranızdaki uyuşmazlık, bir türlü düzgün bir rotada ilerleyememek tuhaf davranışlarda bulunmanıza neden olabilir. Lütfen dikkatli bir şekilde durumu gözden geçiriniz. İnanmadığınız meseleler üzerinde kararlar vermeyiniz.Birbirimizin sesine kulak verelim, birbirimizi dinleyelim ve sevgiyle sarmaş dolaş olalım. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

22 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok sakin ve uyumlu ilişkiler kurulabilecek bir günde değiliz. Dolayısıyla, intikam arzusuyla yapılmış gibi durabilecek her tür davranış ve hareketlerden özenle kaçınmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik olayları ya da harika sürprizleri gündemimize taşıyan heyecan verici gezegen Uranüs yarın itibariyle 5 aylık geri hareketine başlıyor. Bu durum hepimizi kendi burcumuza ve doğum anımıza göre çıkartılmış bireysel yıldız haritalarımıza göre farklı alanlarda etkiliyor. Bu durumdan bugün burç başlıkları altında zaten bahsediyorum. Hayatımızda yolunda gitmeyen olayları gözden geçirme ve yeniden değerlendirme fırsatı bulabileceğimiz bir dönem olabilir bu süreç. Ancak, bu süreçte yaşanabilecek ani değişikliklerin olumsuz değil olumlu tarafına odaklanmak yaşam prensibi olarak hepimize çok iyi gelecektir. Örneğin ben yeni bir ülkeye taşınmak zorunda kalsam, arkada bıraktıklarıma üzülmek yerine, beni bekleyen yeni yerleri ve kişileri hayal edip heyecan duyarım. Şikayet veya üzüntü duymak, evrensel planda boşa pedal çevirmek anlamına geliyor. Hayat, başımıza gelen şeylere ne kadar yaratıcı yaklaşabileceğimizi test ediyor çoğu zaman. Geç oldu, ama ben bunu anladım bu yaşta ve hayatım çok kolaylaştı. Umarım sizde de işe yarar, hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sözlü iletişim konularında ölçülü olmanız gereken bir gündesiniz. Dışa dönük ve konuşkan yapınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Zaman zaman sözleriniz amacını aşabilir. Karşınızdakilerden sert tepkiler alabilirsiniz. Bu yönünüzü kontrol edebilirseniz zor işlerin üstesinden rahatça gelecek, çevrenizdeki kişiler üzerinde etki sahibi olacaksınız.

22 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla ilgi alaka yakınlık gören Yaylar, bu durum fazla sürmeyecek. Bir an önce sizin için doğru seçimi yapın. Ailenizden sakladığınız bir konu karşınıza çıkabilir.

22 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 08" R
Ay
Oğlak
12° 54' 18"
Merkür
Koç
16° 34' 48"
Venüs
Koç
29° 52' 15"
Mars
Balık
29° 01' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 37"
Satürn
Balık
16° 29' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 25"
Lilith
Başak
23° 14' 10"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>