Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak. Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz.

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek.

Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız. Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde.

Çok kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç,  eğitimdenve  aşk hayatımıza kadar geniş bir  alanda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Bu arzu çerçevesinde hareket ederiz ve ilişkilerimizde bunu kıstas alırız. Ne olursa olsun, önde olmak isteriz ve dikkatleri üzerimizde toplamaktan hoşlanırız. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. Ancak bu dönemde fazla baskın olmak, gururlu tepkilerde bulunmamak,  çevremizde bulunan kişiler tarafından mutlaka onaylanmamız, el üstünde tutulmamız gerektiğini de düşünmemek lazımdır. Her şey kararında olursa, otorite kurulmaya kalkışılmazsa süreci lezzetli bir şekilde geçirebiliriz. Dönemin ilk etkili görünümü, 24 Temmuz tarihinde gerçekleşiyor. Yolculuklar, yeni insanlarla tanışmanızda etkilidir. 27 Temmuz tarihindeki Yeniay, yeni kararların, harekete geçmenin ve belli bir planlama için, olasılıkları değerlendirmenin işaretçisidir. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji, bu cümleye uygun şekilde düşünmemizi sağlar. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde farklı değişimler yaşarken birçok konuda birden fazla alternatif içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu tür durumlarda duygusallığınızı bir kenara bırakarak daha somut çözümlere yönelmelisiniz. Seçimlerinizi yaparken göz önüne almanız gereken kıstas, "kendi huzurunuzu ve kazancınızı" düşünmek olmalıdır.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler. Bu kişilere tepki vermemeniz yararınıza olur. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün rakipler ve anlaşmalar konuları öne çıkıyor. Rakipleriniz emek verdiğiniz projelerinizle ilgili süreçleri bozmaya veya kusur bulmaya çalışabilir. Projelerinizde bir yandan daha titiz olmalı diğer yandan işlerinizi uzatmadan bitirmeye bakın. Çalışma ortamınızda uyumu ve dengeleri gözetmeniz ayrıca faydalı olabilir.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞLER her zaman istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hemen tepki vermektense beklemek size daha iyi gelecektir. Rakiplerinize dikkat edin.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>