Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir suçluluk duymanıza gerek yok. Ona duyduğunuz sevgi belki de bir şekil değişikliği içindedir. Belki o da aynı etkilenmeleri yaşıyordur. İnsan duyduğu sevginin türünü ve boyutunu en iyi kendisi bilir. Sıkıntı çekmemelisiniz. Siz gönül ilişkisinde bu anlamda suçluluğu hak eden biri değilsiniz.

Geçen günlerde fikirlerini pek ciddiye alınır bulmadığınız biri ile bu hafta yakıngörüşmeleri içinde olabilirsiniz. Bir yolculuk söz konusu. Ama bazı haklı nedenlerinizle gecikmesini istiyorsunuz. Yaşadığınız bir deneyim,yaşamınızda yaş tahtalara basmanızı engelliyor.

Parayla ilgili bir çekişme, çekimser de olsanız sizi içine alacak. Sizin bunda kişisel olarak bir kazancınız yok gibi görünüyorsa da beklenmedik biçimde pay sahibi olabilirsiniz. Geliri ve harcamaları denkleştirme uğraşı içindesiniz.

Sevinçli bir haberiniz var. Bu haberle yaşamınızda köklü değişiklere yelteneceksiniz. Ama haberin gerçeğe dönüşmesi biraz uzayacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadakat duygunuz çok gelişmiş. Bunu da tam hak edildiği yerlerde kullanıyorsunuz. Bu yüzden sadık dostları olan sadık bir dostsunuz. Haftaya hafif bir buruklukla başlıyorsunuz. Bunun nedenini siz de çözemediniz. Çok doyumlu bir ilişki yaşamanıza karşı, hafta sonunda sevgilinize odaklı dikkatinizin yine de bir yerlere çekilmeye hazır olduğunu gördünüz. Sebep belki de budur.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:30-06:06 arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Partnerimizle aramızdaki iletişimi önemseyelim. Tek taraflı yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Saat 06:06 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır.  Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. Saat 14:08 Ay-Güneş görünümü, borçlanma konularında mutlaka akıllı düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Geleceğimizi risk altına alacak kararlardan kaçınalım. Güvenilir olmayan ne varsa, ondan uzak durmakta yarar var. Düşünelim, tartalım öyle hareket edelim. Keyifli bir cumartesi günü  geçirmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda beklemediğiniz anlarda uğrayabileceğiniz olumsuzluklar, sizi tedirgin ediyor. İsteklerinizdeki artışlar, yaşam kalitenizle paralel ilerlerken, bazı masraflarınızı kısıtlamanız gerektiğini unutmamalısınız. Duygusal ve hızlı kararlar alıyorsunuz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etik açıdan sınavlara maruz kalabileceğiniz tarihlerden, ama sınavları geçmekle kalmayıp, imajınızı daha da güçlendireceksiniz sevgili Yaylar. Ayın son günlerinde, mükemmel teklifler aklınızı başınızdan alabilir. Özellikle, yalnız olanlar için güzel gelişmelere açık günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gereksiz endişelere kapılmamaya bakmalısınız. Karşınızdaki kişiden beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal etmeyin.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bazı girişimlerinizde aileniz sizi yanlış yönlendirebilir ya da kendi içinizde yaşadığınız birtakım karmaşalar kendinizi yanıltmanıza neden olabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün büyük çoğunluğunu partneriniz ile keyifli bir cuma öğle yemeği ve birlikte tembellik edebileceğiniz saatler geçirebilirsiniz.Akşamüzeri ise derdi olanların derdine koşabileceğiniz, sıkıntılara anlayış ve hoşgörü ile yaklaşabileceğiniz, küçük sürprizlerle sosyal hayatınızdaki insanları neşelendirebileceğiniz bir gündesiniz. Krizleri aşma yetisine sahipsiniz. Özellikle ortağınızın veya sevgilinizin maddi manevi desteğini karşılayabileceğiniz ve çok olumlu aşamalar kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>