Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bir boşluğa düştünüz ve ilişkinizi nerdeyse hergün sorguluyorsunuz. Bu gidişle düzgün bir ilişki yaşamanız bir hayli zorlaşacak.

İşyerinizde bugün bazı projeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız ve yaratıcı önerilerde bulunacaksınız. Amirinizden takdir toplayacaksınız.

Kendinize ve ailenize para harcamayı çok seviyorsunuz ve bu yüzden yakında maddi bir sıkıntıya düşmeniz söz konusu olabilir. Harcamalarınızı sistematik ve dikkatli bir biçimde yapmalısınız.

Son günlerde çok dalgınsınız ve kendinizi toparlayamıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizle ilgili bir kaç sorun yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sağlık sorunlarıyla başlayabilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Gün içinde ufak bir kaza geçirmeniz olası. Bir arkadaşınızdan beklediğiniz bir haber var. Fakat bu haberin gelmesi biraz gecikecek. Bu durum sinirlerinizi bozabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirerek üzerinizdeki sıkıntıları atabileceksiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar,  Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, kariyer hayatımız,ortamındaki ilişkilerimiz, planlarımız, projelerimiz üzerinde düşünmenin vaktidir. Henüz tamamlanmamış olanlara bakalım. Öncelikli işlerimize önem verelim. Mantıklı, dikkatli şekilde seçimlerimizi gözden geçirelim. Şu andaki mevcut işimizde sorunlarımız varsa, bunları nasıl çözümleriz, nasıl verimli şekilde ilerleriz bunlar üzerinde duralım. İş tercihlerimizi ileriye dönük şekilde ele alarak sağlamlığını kontrol edelim. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında, Başak burcunda seyredecek Güneş,hayatınızla ilgili konular üzerinde titiz düşünmenin, sıkı çalışmanın, araştırmacı ve organize bir şekilde hareket etmenin son derece önemli olduğu zaman dilimidir. Ayrıca yüksek eğitim, inanç, akademik ihtisas, gelişim, büyüme ve verimlilik anlamında kıymet taşır. Siz artık becerilerinizihayatında göstermek istiyorsanız, ustalaşmak ve toplum içindeki yerinizi belirlemekten yana iseniz, ben derim ki artık dağınıklığı bırakıp bol bol çalışın. Birilerine hizmet etmeniz mi gerekiyor, bundan gocunmayın. Çok fazla çaba sarf etmeniz mi gerekiyor, bunu geleceğinizi düşünerek yapın. İş ortamında gayret gösterin. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi çevrenize kapatmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren, ait olduğunuz topluluklardaki imajınız,hayatınız veya kariyeriniz bir numaralı önceliğiniz haline dönüşüyor. 24 Ağustos civarında, çok çalışmanız gerekebilir. Gayretleriniz ve enerjiniz yapılması gerekenleri tamamlamanızı sağlayacaktır, ama hızlı hareket edip hata yapmamaya ve dikkatli ilerlemeye özellikle dikkat etmelisiniz. Ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta da fayda vardır. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde paylaşım içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade edebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Teknik konular zamanınızı alabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde son derece pozitif haberler alabilir, partneriniz ve sevdiklerinizle ılımlı, sevgi dolu diyaloglar geliştirebilirsiniz. Seyahatler, eğitimler ve kişisel gelişim alanı ile ilgili destek aldığınız bugün, inancınız doğrultusunda geleceğe yönelik yeni hayaller geliştirmeli ve gelecekte nerede ve kimlerle olmak istediğiniz hakkında düşünmelisiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınıza odaklanıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti geldi. Netleşmemiş koşullarda hızlanmalar olabilir. Bu ay insanlar sizi konuşuyor olacak.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize ve birlikteyaptığınız kişilere dürüst olmalısınız. Bu hafta sonu, biraz değişiklik yapmak faydalı olabilir, ama kalıcı değişiklikler yapılacaksa daha çok düşünmeniz gerekiyor. Bazı olaylarda düşündüğünüzden daha karlı çıkabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 05" R
Ay
Koç
08° 42' 32"
Merkür
Koç
19° 45' 52"
Venüs
Boğa
07° 21' 41"
Mars
Koç
03° 42' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 57"
Satürn
Balık
17° 00' 57"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 38"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:56

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>