Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden ve ilişkinizden tam olarak ne bekliyorsunuz bunu belirlemeniz gerekir. Bu yüzden çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve çıkış yolu bulamıyorsunuz.

İşyerinizde disiplinli ve dikkatli çalışma tarzınız ile hemen göze çarpıyorsunuz ve çevrenizdeki insanlardan takdir topluyorsunuz.

Parayı seviyorsunuz fakat harcamalarınıza bazen hakim olamıyorsunuz ve bu konuda aşırıya kaçıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız.

Duygusal anlamda hassaslığınız bugünde devam ediyor ancak bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, önemli işlerimizi, görüşülecek kişileri, halledilmesi gerekenleri, şöyle bir kafanızın içinde tasarlamanızda faydalıdır. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız ve toplumsal ilişkilerimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Şu aralar bulunduğumuz konumu sorgulayabiliriz. Bunun nedeni, pek tatmin edici olmayışıdır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Baskılar veya güç gösterisi yapan kişilere ödün vermeniz gerekmiyor. Haddinden fazla görev üstlenmek, aşırı harcamalar yapmak veya bazı kişileri etkilemeye çalışmak kayıplara ve tatminsizliklere neden olabilir. Sağlığınızı olumlu etkileyecek değişiklikler yapabilir, bu sayede zor koşullara ve baskılara daha fazla dayanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz de büyük önem kazanabilir. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İdealize ettiğiniz konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok enerjiksiniz. Koşuşturmacadan keyif alacaksınız. İş dünyasındaki kişilerle karşılıklı etkileşimin de size çok şey katmasını bekleyebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi ilişki kurduğunuz kişiler bir işinizi halledebilir. İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın ortasında yer edinecek. Bu alanların etkileriyle fazlasıyla meşgul olacaksınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Mesleki açıdan yoğun ve titiz bir aylık sürece girmiş bulunuyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>