Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında olacağınız ve kendinizi rahatsız hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve farkı planlar yapabilirsiniz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı işlerinizin aksaması söz konusu olabilir ve insanlarınkonusunda size olan güvenlerini kaybedebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Uzun zamandır beklediğiniz para bugün nihayet elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız. Bu durum sizde para eğilimi yaratabilir. Dikkatli olun.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Renkli kişiliğe sahipsiniz. Esprili olduğunuz içinyerinde ve aile içinde çok seviliyorsunuz. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Bugün beklediğiniz yerden haber alacaksınız. Bu haber sizi harekete geçirecek. Sevdiklerinizin ve sizin hayatınızda olumlu gelişmeler olacak.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımız ve mali konular üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Hem huzur, güvenlik, rahatlık arayışındayız hem de ileriyi görmek istiyoruz. Ayaklarımızın yere sağlam basmasından yanayız.Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, size ait tüm meseleleri her yönüyle gerçekçi bir şekilde görebilmenizde, buna göre neler yapılması gerektiğini tespit etmenizde önem taşıyor. Bir yanıyla durduran, zorlayan şartlar altındayız. Biz de buna tepki gösterebiliriz. Ancak burada asıl dikkat edilecek nokta, ne yaptığımızı biliyor olmamızdır. Enerjinizi doğru bir şekilde yönlendirmek için, dolduruşa gelmemek lazım. Keskin kararlar vermemek en doğrusudur. Saat 15:06 Ay-Venüs görünüm etkisi altında,hayatımızla ilgili konularda maddi ve manevi şekilde tatmin olmak isteyeceğiz. Güven içinde olmak, rahat etmekten yanayız. Eğer işimiz bize bunu sağlamıyorsa veya özel ilişkimizde bir sorun varsa, bunun çözümlenmesi gerektiğini düşüneceğiz.Saat 16:21 Ay- Chiron olumlu görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz.Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve yaşantımızla ilgili konularda maddi ve manevi anlamda güvende olmak arzumuzu işaret ediyor. Sağlıklı bir hayat sürmek, kazanmak, ilerlemekten yanayız. Bunun için ne yapmamız gerekiyor, bunlar üzerinde duracağız.Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında keskin kararlar vermekten uzak durulmalıdır. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir.Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve kişisel değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Yeni hedeflere konusunda çekimser davranmaktan vazgeçmeli kişisel gereksinmelerinizi ön plana çıkarmalısınız. Kendinizi fazla yormadan, hafif fakat sıklıkla yapabileceğiniz bir spor dalında hobi niteliğinde uğraş verebilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlı ilerleyebilirseniz, paranızı koruyabilmeniz veya biriktirmeniz daha kolay olacaktır. Zarar görmemek için partnerinizle uyumlu ve organize şekilde ilerlemenizde fayda var. Öncelikleriniz olabilir, ama daha uzlaşmacı olmak gerekiyor. Bütçeniz dahilinde alım satım işleri gündemde. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle ilişkinizi sıcak tutmak isteyebilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla ufak tefek tartışmaları önemsememeniz gerekiyor. Üstleriniz sizi takdir etmekle kalmayıp, aynı zamanda ödüllendiriyor. Kendinizi işinize verin. Aile içindeki ufak tefek tartışmalar son buluyor.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birarkadaşınız sizi üstlerinize şikayet edebilir. Yaşayacağınız şaşkınlığın hatalı karar vermenize sebep olmasına izin vermeyin. Herkesin dost olamayacağını bir kez daha anlayacaksınız. Aslında bu durumlar sizin ders almanız için gerçekleşiyor. Hiçbir zaman herkese kayıtsız şartsız güvenmeyin.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yavaşlamanız, daha sakin hareket etmeniz gerekiyor. Fütursuzca, istediğiniz gibi hareket ettikçe hayat da sizi durdurmaya çalışabilir. Fiziki engellere, hastalıklara açıksınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Hedeflerinizin gerçekleşmemesi ve bu durumun da sizi öfkeye sevk etmesi mümkündür. Dolayısıyla bu öfke enerjisine karşı aksiyon almanız gerekebilir. Hayatınızda sabır ve sebat gereken bir süreçtesiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>