Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir beraberlik içindesiniz. Bu ilişkinin bilgisi dışında kendinizi pek sakınmadığınız bir heyecanınız var. Bugün bu yeni heyecanınızda kendinizi yargılayacak ve üzüntü duyacaksınız. Daha da ilerisini yapıp mevcut ilişkinizi bu konuda bilgilendirip bilgilendirmemekte kararsız kalacaksınız.

İş yaşamınızda bir bezginlik yaşıyorsunuz. Ama bu, işin türü ya da yoğunluğu ile pek bağlantılı görünmüyor. Bugün mesai arkadaşlarınız bu konuda kulağınızı bükmeyi düşünüyorlar. Bu durumunuz konumunuzdan ötürü hem işin verimini hem de çalışma arkadaşlarınızı etkiliyor.

Harcamalarınızı kısmanız gerekiyor. Hatta küçük de olsa, bir kara gün birikimi sağlamalısınız. Çünküyaşamınız sizin adınıza üzücü gelişmeler meydana gelebilir.

Bazı planların iptal olması canınızı çok sıktı. Bugün bu yüzden üzerinizde bir gerginlik olabilir. Bu gerginliği çevrenizdekilere yansıtmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek adına endişeler, hatta korkularınız var.Bugün de bunun sıkıntısı içersindesiniz. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Bir bunalımın içinde gibisiniz. Sorun ettiğiniz şeylerden arınamıyorsanız, bir süre uzak durmanız gerekiyor. Bir akraba ilişkinizde size üzüntü veren sağlık sorunu yakında yüzünüzü güldürecek.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:41 itibariyle, Başak burcunda ilerleyen Güneş ile İkizler burcundaki Ay arasında sondördün oluşacak. Bu enerji, yenilikte bulunma arzunuzu perçinleyicidir. Heyecanlı haliniz yüzünüze yansır. İçinizde yeni adım atmak isteğinin oldukça yoğun olduğu bugün, kozasını terk etmeye hazır bir kelebek gibi olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bilinçli her düşüncenizi destekleyen bir iç görüşe sahip olacağınız için, siz bile kendinizdeki bu enerjiyi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar bugün yüzünüzün her zamankinden daha fazla parladığını ve gayet canlı olduğunuzu söyleyeceklerdir. Evet bu doğrudur.Yalnız size tavsiyem, bu güçlü enerji dolayısıyla çok fazla dağılmamanız eylemde bulunurken iyice analiz etmeyi ihmal etmemeniz ve etrafınızdaki insanları çok iyi gözlemlemenizdir. Hani daima, olayları çok derin olarak değil, görünen haliyle ele almayı tercih edersiniz ya, işte bugün daha dikkatli hareket etmeniz faydalı olabilir. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, ikili ilişkilerde bir hayli aktif hale getiriyor sizi. Kimi Yaylar böyle bir etki altında çabucak bir beraberliğe adım atabilir. Bazı Yaylar bu görünüm etkisinde  partneriyle kolayca tartışabilir. Ben derim ki, akıllıca durumları ele alalım. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, aileniz ve partnerinizle ilgili konuların sizi sürekli meşgul ettiğini gösteriyor. Bir yandan sizi teşvik eden insanlar var, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler. Gerçekten iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanlar bile, son zamanlarda tuhaf konuşuyorsa bize düşen aklımızı başımıza toplayıp, olan biteni izlemek olmalıdır. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncülerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için, olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi kaygılarınız yüzünden, kafanız oldukça karışıyor. Kazançlarınızdaki yeni fırsatları bir an önce değerlendirmeli ve önünüzdeki engelleri aşmaya çalışmalısınız. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karışıklıklar, zorluklar veya gecikmeler söz konusu olabilir. Uzlaşmacı olmanız vebirliğe yapmaya hazır durumunuz işlerin daha düzgün ilerlemesini sağlayabilir. Aksi takdirde tartışmalara hazır olun! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili olaylar duygusal olarak sizi zorlayabilir. Zihinsel aktivitelerinizin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizle faaliyetleriniz artabilir. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulardan kaçınmalısınız. İşlerinizde başarı elde etmek isteyeceksiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde ve özel hayatınızda güvensizliklere açıksınız. Bu da ilişkilerinizde anlaşmazlıkların artmasına neden olabilir. Suçu başkasına atmadan önce sakinleşmelisiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır. Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Gece saatlerinde bilhassave hizmet alanınızla ilgili zihninizi yormamanız gerekebilir. Kafanızı dağıtabilecek bir etkinliğe yönelebilir, çok derin mevzulara sahip olmayan bir film izleyebilirsiniz. Burç burç yorumları film günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>