Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında daha sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Bugün sevgilinizle aranızda bir yanlış anlamaya yol açabilirsiniz ve aranızda küçük bit tartışma çıkabilir. Sevgilinize daha çok zaman ayırmalısınız.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için bolca zaman bulabilir,bağlantılarınızı daha da güçlendirebilirsiniz.

Bugün birçok konuda parasal açıdan çevrenizin desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Geleceğe dönük yatırım planları yapabilirsiniz, artık geleceğiniz için bir şeyler yapmanın vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi doğru olarak kullanabilirsek bugün bazı önemli konularda yararlı yenilikler yapabilirsiniz. Bu olaylar size mutluluk da verebilir. Genel anlamda hareketli ve renkli bir gün geçireceksiniz ve gün boyu elinize birçok fırsat geçecek. Sağlığınız konusunda ise daha dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Salı günümüz saat 12:03 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu süreçte, gerek özel ilişkinizde gerekse güvenliğinizle alakalı konularda temkinli olmak gerekliliği vardır. Kişisel anlamda kendinizi net olarak ortaya koymanız zorlaşabilir, irtibatlarınızda söylemek veya yapmak istediklerinizi hayata geçirmenizde engeller oluşabilir. Ancak  günlük olarak alışkın olduğunuz rutin işlerinize ağırlık vermeniz, önemli konuları boşluk sonrası değerlendirmeye almanız yararlıdır.Saat 11:49 itibariyle Güneş-Neptün arasında oluşacak olumlu görünüm, Ay-boşluk zaman diliminde oluşacak. Bizi farklı bir dünyaya, hırslarımızdan arındırmaya çağıran bir ses, bir nefes gibi. Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen yine de ılımlı şekilde düşünmek, problemleri görmezden gelmek isteyebiliriz. Böyle bir istek, doğaldır, rahatlatıcıdır. Ancak bu, gerçekçi düşünmemizin önüne geçmemelidir. Ailevi ve duygusal konularda aklımız başımızda olsun. Saat 12:03 itibariyle Ay güçlü olmadığı Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında mantıklı yanınızla ruhsal dünyanız arasında farklılıklar oluşabilir. Normalde gayet kolaylıkla üstesinden geldiğiniz mevzularda daha ciddi ve ağır bir şekilde ilerleme söz konusudur. Maddi konularda eliniz daha sıkı hale gelebilir, güvencesiz kalmak korkusu oluştuğu için paranızı harcamaktan, başkalarıyla paylaşmaktan uzak durabilirsiniz.  Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, eğer düşük bir ücretle çalışıyorsanız bu durum sizi bir hayli rahatsız ettiği için, bir an önce buna çözüm bulmak istersiniz. Mars Oğlakta gayet temkinli, sabırlı ve planlı davranılmasını sağlar. Ay ile kavuşumu, ne olursa olsun enine boyuna duruma bakmanız gerektiğini göstermektedir. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda bir hayli endişeli düşünmemize neden olabilir. İlişkilerimizde karşılıklı çıkarlarımızı gözetmekten yana davranırız.Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Mesleki konularda yeni fikirlerinizin desteklenmesine ihtiyaç duyuyorsunuz. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz ve iyimserliğiniz artıyor. Bu yüksek enerjinizi sportif aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olabilir. Bedene ve sağlığa dair konularda hareketlilik gözüküyor. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyen enerjiler içine gireceksiniz. Önceliklerinizi hayata geçirme yönünden şanslı bir gününüzdesiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI konularda cesaretinizi toplayıp sorumluluk almanız gerekiyor. Aşk hayatınızda sorunları çözmek de buna dahil. Hep kaçış halindesiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 15"
Ay
Kova
25° 13' 58"
Merkür
Koç
17° 52' 27"
Venüs
Boğa
03° 39' 34"
Mars
Koç
01° 23' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 41"
Satürn
Balık
16° 45' 48"
Uranüs
Boğa
22° 28' 15"
Neptün
Balık
28° 58' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 48"
Lilith
Başak
23° 34' 38"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:48

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>