Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha önce yaşamış olduğunuz ilişkiyi tamamen unutma çabalarınız sonuç vermiyor. Konuştuğunuz her insanda, dolaştığınız her yerde o ilişkinin kolay unutulmaz anılarını buluyorsunuz.

Yurtdışına gidip çalışma düşünceniz, son gelişmelerle pek gerçekçi görünmüyor. Oysa bunu, olmazsa olmaz bir hedef olarak önünüze koymuştunuz. Geleceğiniz yazık ki burada görülüyor.

Bazı olumlu özellikleriniz, hiç istismar edilmeden son derece paylaşmacı olabilmenizi sağlıyor. Çevrenizdeki insanların parayla ilişkilerini hiç beğenmiyorsunuz.

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bugün bu konu üzerine enine boyuna düşüneceksiniz. Çünkü bu huyunuz nedeniyle önemli bir mevzi kaybetmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istemediğiniz bir malı almaya, buna ikna edilmeye çalışılıyorsunuz. Ama bu işe yaramayacak. Mantıklı birisiniz, ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. Bu satın alma işinde ise mantıklı olacaksınız. Tertipliliğiniz, disiplinliliğiniz bu özelliklerinizden şikayetçi olanların da işine yarıyor. Çevrenizdeki dağınık insanlar zorlama da olsa, düzenli olmak zorunda kalıyorlar.

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:34 Ay-Mars olumlu görünümü altında, etrafınızdaki kişileri kontrol etme ihtiyacınız yüksektir. Çünkü yöntemlerinizin kabulünü ve sözlerinizin onaylanmasını bekleyebilirsiniz. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşumu, maddi konularda ciddiyet ve biraz da dikkat işaretidir. Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz. Parasal getiriler risk altına alınmaz. Eğer bir karar verilecekse, artı ve eksisiyle gözden geçirilir. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinle etki bırakabileceğin bir gün. Farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize akıllıca çözümler bulacaksınız.Mali uzmanlık gerektiren konulara karşın başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde eğitsel konular ön plana çıkabilir. Parasal konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. İşlerinizde krizler çıkabilir. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalısınız.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündesiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ödeyeceğiniz parayla elinizde tutmanız gereken para arasında kalabilirsiniz. Para akışını yönetebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bugün, doğru yere doğru harcamayı yapabilmek sizin için ön planda olacak. Adımlarınızı dikkatli atın.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Kendinize ne kadar değer verdiğinizi sorgularsınız. Hayatta her şeyin paraya dayalı olmadığını karşınızdakilere anlatma ihtiyacı duyarsınız. Yenikurmak ve farklı kazançlar elde etmek için zihin tıkır tıkır çalışır. Şeker ve romatizma ile ilgili sıkıntılar baş gösterebilir.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 08" R
Ay
İkizler
10° 53' 37" R
Merkür
Koç
23° 23' 42"
Venüs
Boğa
12° 38' 28"
Mars
Koç
06° 59' 30"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 28"
Satürn
Balık
17° 21' 29"
Uranüs
Boğa
22° 53' 32"
Neptün
Balık
29° 10' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 45"
Lilith
Başak
24° 23' 09"
True Node
Koç
15° 13' 53"
Son Güncelleme : 09/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>