Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:20 itibariyle burcunuz üzerinde  ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor, moralinizi yükseltiyor. Özgürce hareket etmek, aktif olmak için bu enerji tam size göre. Bugün sizler açısından gayet olumlu bir gün.  En güzel yanlarınızı  rahatlıkla sergileyebilir ve çevrenizdeki insanlar üzerinde kolayca etkili olabilirsiniz. Saat 09:26 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, biraz önce bahsettiğim değişim arzusunun her alanda etkili olmasını sağlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konular, varsa çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde yenilik anlamında gelişmeler meydana gelebilir. Özgür bir birey olarak denetim altına alan her şeyden uzak durmak istersiniz. Arzularınız sizi uzak diyarlara, farklı yollara doğru çekebilir. Belki de hiç ummadığınız bir yerden gelecek haber bir anda yaşamınızı değiştirebilir. Umudunuzu koruduğunuz sürece ve azimle ilerlediğinizde göreceksiniz ki, imkansız diye bir şey yok hayatta. Bir sürpriz aşk, nicedir beklediğiniz bir yolculuk, geciktiğini düşündüğünüz bir terfi, tayin veya ödül, bir davanın sonuçlanması, bir etkinlikte yer alma teklifi sizin için harika bir günü müjdeliyor olabilir. Neden olmasın ki? Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda genişleme ve ilerleme vaat eden olaylar söz konu olabilir. Bazıbirlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Akşama doğru kafa karışıklıkları, dikkat dağınıklıkları, yanıltıcı kişilere ve durumlara karşı tedbirli olma ihtiyacı söz konusu olsa da, gün içerisinde hareket etme, bilgi edinme, yeni şeyler öğrenme isteğimiz yüksek ve enerjiğiz. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize enerjik günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eksiklikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün içinizdeki coşku sizi kaçamak yapmaya zorlayabilir. İşteki olumsuzlukları yok etmek elinizde.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

29 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal değişimlerinizi içselleştireceğiniz ve geçmişle önemli bağlantılar kuraca- ğınız bir gün. Ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararlar devreye girebilir. Tatilde keyfinize diyecek olmayacak.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmaya açık olmakta yarar var.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

29 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 34" R
Ay
Koç
17° 25' 34" R
Merkür
Koç
20° 12' 16"
Venüs
Boğa
08° 05' 31"
Mars
Koç
04° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 40' 41"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 45"
Lilith
Başak
23° 58' 34"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>