Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizi rahatsız ediyor. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz. Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Sizden daha yaşlıca biriyle bir kişilik savaşınız var. Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz. Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onları dikkate almanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüz saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacak. Kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Ancak bir yandan da, başkalarının görüşlerine kulak verirsek çok daha iyi olacaktır. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak aceleyle  kararlar vermekten kaçınınız. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişi, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi sağlıklı hissetmek için her insan gibi huzur ve güvenliğinize verdiğiniz önem yükselir. Sorun yaratan konular varsa ister istemez düşünülmeyi gerektirebilir. Bazı meselelerde iyi niyetli düşünmenin ne kadar yanlış olduğunu görerek, tedbirli olursunuz. Canınızı yakan, sizi rahatsız eden insanları içinizden affetmek gelmez. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuları ile ilgili öngörülerde partnerinizin fikirlerini de almanız olumlu olacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Alışkanlıklarınızın size kazandırdığı artılar konusunda, çevrenizin farklı düşünceleri var. Bugün ayrıntılar ve sezgiler önem kazanacak.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı konularla ilgili kırmızı çizgileri unutmamanız ve karşı tarafın direnci karşısında dağılmamanız durumunda, sabırlı olmanın karşılığını görebilir ve tavsiyelerinize uyulduğuna tanıklık edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda aksamalar olabilir. İlerleme çokta kolay olmayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İş hayatınızda size destek olan kişilerden yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için hiçbir şey geç kalmış değil. Bugün hayatınızda yenilikler yapabilir ve bunun içinde fazla çaba sağlamanız gerekmiyor. Sadece biraz akıl biraz destek size yetecektir. Yeni ilişkiniz ciddi yolda ilerliyor.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren hemhayatınızı ilgilendiren konularda hem de özel yaşamınızda sizi son derece keyiflendirecek haberler alabilir, ilişkilerinizde sağlıklı ve keyifli iletişim kurabilir, teklifleri değerlendirerek sosyal ortamlarda yer alabilir ve sevdiklerinizle mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve tepkili olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına yardım etmek ve onların hakkını savunmak konusunda son derece başarılı olan olacağınız bu süreçte,  bunu duygusal patlamalar olmadan, mantıklı ve stratejik bir şekilde yapmayı öğrenmeni gerebilir

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 56" R
Ay
Koç
16° 30' 25" R
Merkür
Koç
20° 09' 26"
Venüs
Boğa
08° 00' 54"
Mars
Koç
04° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 26"
Satürn
Balık
17° 03' 34"
Uranüs
Boğa
22° 40' 28"
Neptün
Balık
29° 04' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 32"
Lilith
Başak
23° 58' 09"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>