Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Hemen hemen her konuda tazelenmek, şöyle bir rahatlamak, ferahlamak arzumuz yoğunlaşıyor. Bu enerji güven duygumuzun, paraya, ilişkiye ve güce endeksli olduğunu gösteriyor. Oysaki insan önce kendiyle barışık olmayı bilmeli. Böylece birilerine veya bir şeylere bağımlı yaşamamış oluruz. Kayıplarımız ve kazançlarımız hayata dairdir. Hayattan zevk alabilmek için, kendimize özen göstermemiz en doğrusudur. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, kendimiz için belirlediğimiz yolun veya verdiğimiz kararın  tekrar ele alınması, bir daha bakılması yönünde önem taşıyor. Şu sıralarda toplumsal ilişkilerimizi, hedeflerimizi gözden geçirmeliyiz. Eğer bir yavaşlama, isteksizlik veya endişe duyuyorsak, belki de yanlış bir şeyler yapmışızdır, bir şeyleri es geçmişizdir veya çok fazla irdelemişizdir. Bu görünüm, bunları fark etmemizi, düzeltmemizi sağlayan bir fırsat olabilir. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, Bu enerji kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda verimli bir yaşam sürebilmek için, dağılmadan, karmaşaya sürüklenmeden ne istediğinizi, hangi yolda ilerlemeyi hedeflediğinizi oturtmalısınız. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğanız gereği kendi bildiğiniz okuyan bir yapınız var. Sizi dizginlemek adeta imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiği zaman ikna oluyorsunuz. Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Toplumsal başarınızı biraz da, bireysel davranış şekline borçlusunuz. Olayların yönünü geniş tutmalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişi, firma ya da grupların bazı konularda kuraldışı ya da yakışıksız tavırları olduğuna dair bilgiler elinize geçebilir. Bu tür haberleri görmezlikten gelmemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi biraz yorabilecek koşullar var. Geçmişten kaynaklanan ya da gizli kalan durumlar içerisinde olabilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde oldukça sabırlısınız. Özünüzde var olan çabuk sinirlenme özelliğiniz baskın olmaya başladı. Sakinliğinizi korudukça başarı size yakın.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte geçmiş teması haritanızda yoğun olarak vurgulanırken, miraslar, ortak gelirler, primler, nafaka, burs, eş ve yakın dostların finansal durumundan yararlanma alanınız canlanacak ve finansal konularda fırsatlar elde ediyor olacaksınız, ancak bu süreçte geçmiş borçlar da göz önüne gelebileceği için gerekli kontrolleri yaptırmanızda fayda olacak. Yeniay haftasında ameliyat olabilir, hızla iyileşebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, yaratıcı gücünüzün arttığını keşfedebilirsiniz. Bu zaman dliminde Merkür geri hareketinin ay düğümleri ile açı oluşturması ile, geçmişte kalan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir. Eski dostlarınız ve arkadaşlarınızla karşılaşabileceğiniz, geçmişte kalan tamamlanmamış bir ilişkinizle ilgili yoğun olarak düşüncelere girebileceğiniz bir zaman diliminde bulunurken, Yeni ay anında etkin olan Mars Uranüs karşıtı, sosyal ilişkiler ve arkadaşlık ilişkilerinizde ani problemlere sebep olabilirken, spor yapıyorsanız spor sakatlıklarına dikkat etmelisiniz. Aynı süreçte çocuklarınızın sağlık durumunu sizi meşgul edebilir. Eğer uzun zamandır devam eden problemli bir ilişkiniz varsa, bu görünümler aldatmalar, ani ayrılıklar ve aşk hayatınızda ani dalgalanmalara sebep olabilecektir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız ve çevrenizle, özel hayatınızı renklendirebilir, kendinizi istediğiniz türden organizasyonlar içinde bulabilirsiniz. Bir tek işiniz konusunda kafanızda bazı soru işaretleri olabilir, fazla takılmayın. Moralinizi yüksek tutmanız gereken günlerdesiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına yardım etmek ve onların hakkını savunmak konusunda son derece başarılı olan olacağınız bu süreçte,  bunu duygusal patlamalar olmadan, mantıklı ve stratejik bir şekilde yapmayı öğrenmeni gerebilir

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>