Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın dostlarınızın uyarılarını dinlemekte yarar var. İki tarafın da özür dilemesi için çok neden olduğunu göremeyecek kadar öfke dolusunuz. İlk adımı o atabilir ama siz bunun önemini yeterince kavrayamayabilirsiniz. .

Haftanın ilk günü kısa biryolculuğuna çıkacaksınız İşyerinizde size haminiz gibi davranan bir üstünüz, bu davranışıyla farkında olmadan çekemezlikler yaratıyor. Onu bu konuda uyaracaksınız.

Bu günlerde uzak bir yere topluca para göndereceksiniz. Bu, karşılığı olan bir para olacak. Para sorunu yaşamıyorsunuz. Bunda sizin para kullanımındaki becerilerinizin payı var.

Söz verip umutlandırdığınız kişi çok alıngan biri. Bu yüzden unutmamak için bir yere not etmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek istiyorsunuz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Yarın yapacağınız piknik gezisinin hazırlığındasınız. Bu yakınlarda öğreneceğiniz bir şey, sizi çok sevindirecek. Kötü yorumlar yaptığınız için kendinize kızacaksınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. Sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Bu size finansal anlamda da kazanç getirici olabilir. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu dönemi olumlu buluyorum. Saat 07:40 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Saat 08:22 Ay-Merkür görünümü, karşımızdaki kişinin veya bir durumun olumsuz yönleri üzerinde durmak yerine, hayatın tadına varmamız gerektiğini söylüyor gibi. Aşk konusunda -Sonsuza dek beraber olmalıyız demek yerine, gittiği yere kadar diyerek tadına varmayı bunu da ruhunuzu rahatlatmak için yapmayı en azından bugünlük deneyiniz. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, olumlu hislerle hayatı kucaklamak akşam saatlerinde gayet kolaydır. . Sevdiklerimizle olmak, küskün olduğumuz kişilerle barışmak da mümkündür. Hoşgörülü olmak bu görünümün özünde mevcuttur. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plansız bir gün geçirebilirsin. İletişim alt yapılı konularda beklenmedik gelişmeler programını güncellemene neden olabilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ait bir projeniz var ise bununla ilgili girişimde bulunabilirsiniz.Bugün ki girişimleriniz maddi kazanımlar getirebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, görüşmeler ve yolculuklar açısından olumlu koşullar getirmekte. İstediklerinizi elde etmek konusunda zorlanmayacaksınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİNİZİ ifade etmede zorlanabilirsiniz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünüyor olsanız bile, yine de kararlılığınızdan vazgeçmemelisiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Parasal konularla ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir. Ancak, moralinizi yüksek tutumayı başaracak, çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Hoş teklifler alabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize yönelik konular gündeminizde olacak. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilgili paylaşımlarınız artacak. Toplum içinde kendinizden bahsetmek öne çıkabilir. Arkadaşlarınız sizden özel bir ilgi bekleyebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Terazi burcuna geçişiyle sosyal çevrelerin aranılan yüzü olacaksınız. Bir davetten bir davete katılacak günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İletişim gerektiren her konuda diplomasi ruhunuz takdir toplar. Yazarlar, senaristler, oyuncular, sanatçılarla bir arada olacağınız bir dönem başlıyor.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 56" R
Ay
İkizler
11° 05' 17" R
Merkür
Koç
23° 24' 31"
Venüs
Boğa
12° 39' 30"
Mars
Koç
07° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 40"
Satürn
Balık
17° 21' 33"
Uranüs
Boğa
22° 53' 34"
Neptün
Balık
29° 10' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 48"
Lilith
Başak
24° 23' 15"
True Node
Koç
15° 13' 49"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>