Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önsezilerinize bağlı olarak yaşıyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz anlamda sizin bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafa düşünme şansı bile vermiyorsunuz.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız gibi görünüyor.

Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz.

Size gösterilecek abartılı bir ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek. Bu alakadan memnun olmak için aceleci davranmamanızda yarar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları hissini uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Salı günümüz başlıyor. Bu enerji, yaşanan olaylar sizi derinden etkiler. Ne kadar iyimser düşünen biri olsanız da, bazı meseleler sizde fazlasıyla hayal kırıklığı yaratır. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında hedefimizi gerçekleştirmek için birileriyle dengeli ve ölçülü bir şekilde ilişkide bulunmak lazım. Aşk hayatımızla ilgili konularda ise, neyi istediğimizi iyi bilelim. Biz eğer bastığımız yeri bilirsek, doğru kararlar verebiliriz. Acele etmeyelim. Risk altına girmeyelim. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, olumlu güzellikleriyle sizleri kucaklayıcı bir enerjidir. Aşk ve özgürlük birbiriyle arkadaştır. Dilediğiniz gibi hareket etmekten zevk alırsınız. Sevilmek ve sevmek, paylaşmak olguları aşınızın tacıdır. Yeni olan her şeyi hayatınızda istersiniz. İlişkileri güçlendirici bu yansıma kısa süreli de olsa, mutlu edici gelişmelerin işaretçisidir. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar yaylar, kararsızlığınız ve duygusal tepkilerinizle birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir, sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmalısınız.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler veya durumlar, bugünlerde, son zamanlarda, hatta son yıllarda olduğundan çok daha destekçi ve sizi doğru yöne çeker şekilde hareket ediyorlar. Gezegenlerin bu yardımını doğru kullanmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Öğle saatlerinde aldığınız kararlarda değişiklik olabilir. Yeni planlamalar yapılması gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişiliğinizin size prestij kazandıracağını bir dönem yaşıyorsunuz. İçsel olarak güven ve huzur gününüz denilebilir. Bugün hiçbir işinizi ertelemeyin.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sezonunuz açılmış oluyor, ilginç karşılaşmalar olabilir. Bu hafta özelikle çıkacağınız seyahatlerde minik kaçamaklar yapabilirsiniz. Bu hafta size keyif verecek konulara yönelmeli, yaşamdan daha çok zevk alacağınız konulara yönelmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmaya açık olmakta yarar var.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 05" R
Ay
Koç
15° 16' 53"
Merkür
Koç
20° 05' 40"
Venüs
Boğa
07° 54' 44"
Mars
Koç
04° 02' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 03' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 16"
Lilith
Başak
23° 57' 36"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>