Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız.

Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. O ve sizi birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz.

Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Bu geçişi gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir. Ancak tabii ki, gerektiğinde de, dilimizden çıkan sözlere de dikkat edeceğiz. İpin ucunu kaçırmayacağız. Bu süreçte, ikili ilişkimiz, mesleki kariyerimizle ilgili konularda ve de genel olarak bilgilenmeyi, araştırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı mutlaka önemsemeliyiz. Kendimizi geliştirmeli, ben biliyorum dememeli, öğrenmeye devam etmeliyiz. Bir de aceleci kararlardan kaçınmalıyız. İyice düşünmeliyiz. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Venüs, sosyal ilişkiler ve ekip çalışmaları, arkadaşlık ilişkileri, partnerinizle olan hedef birliğiniz konuları üzerinde tekrar düşünmenin işaretidir. İnsan bazen oturup ne durumdayım ve nereye doğru yol alıyorum sorularına cevap arar. Ancak hayatın koşturması içinde buna fırsat bulamaz. İşte geri hareket dönemleri ister istemez kişiye mola verdiricidir. Verilen arada duygusal olmayan ancak işbirliği içinde olduğunuz veya ortaklaşa paylaşımlarda bulunduğunuz tüm ilişkilerinizi ele alarak incelemeniz faydalıdır. Kararsızlık duyduğunuz konuların gerisinde yatan gerçekleri tespit etmek adına geri hareket dönemi yararlıdır. Yüzeysel olarak üstün körü baktığınız olayları şimdi daha yakından incelemeniz yararlıdır. Kimlerlebirliğiniz varsa ve bu işbirliği bir türlü yerine oturmuyorsa o zaman bu tarihler arasında oturup stratejik olarak durumunuzu gözden geçirmeniz size farklı bir çıkış yolu bulmanızda yardımcı olabilir. İş ortaklığı konularında paylaşımlarda bir adaletsizlik varsa tarafların mutlaka bu dönem içinde kendilerini gözden geçirmeleri sağlıklıdır.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün merakına engel olamayacaksın. En küçük fısıltıların ardında bile bir gerçeklik, gizlilik arayacaksın. Ancak merakın başına dert açabilir. Özel hayatın hassasiyeti konusunda uyarılar alabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşının sunacağı ortaklık fikrine sıcak bakabilirsin. Artık tüm ipler senin elinde olsun isteyeceksin. Uzun zamandır mutlu bir birlikteliğin varsa, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Hayatında ve etrafında olan bitenler son günlerde çok kafanı kurcalıyor ve bu durum haliyle ikili ilişkilerine de yansıyor olabilir. Özellikle sosyal hayatında yeni kararlar alarak, gerekirse yoluna tek başına devam edeceksin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili sizden saklandığını düşündüğünüz bazı durumlar gün yüzüne çıkabilir ve karşınızdaki kişiden bunun açıklamasını yapmasını isteyebilirsiniz. Önyargılarınıza yenik düşmeyin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve kararlı tavrınızla patronlarınızın takdirini kazanacaksınız. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ideallerini aktarma, pozitif bilinirlik için koşullar uygun. Yurt dışı ile ilgili konular, üniversiteler, hukuki konular gündem olabilir. Yenilenmiş fikirler ile değer duygunuz arttıkça etrafınızdakilere de bunu yansıtacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuza geçen Merkür yaşamınıza hız katacak. İkili diyaloglarda çok konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmek için birikimlerinizi dile getirmek zorundasınız. Yalnız unutmayın ki dilin kemiği yoktur. Patavatsızca ağzınızdan çıkan kelimeler karşınızdakilerin kırılmasına, darılmasına neden olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>