Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda hareketli günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle aranızda farklı bir ilişki var. Çok fazla tartışmanıza rağmen birbirinizden kopamıyorsunuz. Bugün onunla ilişkiniz nispeten daha olumlu olacak ve aranızda tartışma çıkmayacak.

İş hayatınızda performansınızla göz dolduracağınız bir gündesiniz. Bugün amirlerinizle ilişkileriniz çok olumlu olacak ve onlardan övgü dolu sözler duyacaksınız. Yakında bir terfi söz konusu olabilir.

Parasal konularda çok tutumsuz davranacağınız bir dönemdesiniz. Bugün yapacağınız gereksiz harcamalarla bütçenizi aşabilir ve kendinizi mali açıdan zor duruma bırakabilirsiniz.

Bugün özellikle harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Bugün yapacağınız harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça zinde ve mutlu hissedebilirsiniz. Bugün kendinize çok dikkat edecek, sinirlenmemeye ve insanlarla aranızı iyi tutmaya aşırı özen göstereceksiniz. Bugün kırgın olduğunuz bir arkadaşınız ile konuşabilir onunla aranızdaki kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşabilirsiniz. Bugün uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilir onların davetini yoğun işleriniz nedeniyle geri çevirebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven adına düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu kazanç anlamında bir hayli hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, parasal konularda belli bir limit dahilinde harcama yapmanız gerekebilir. Bu biraz sizi rahatsız eder. Bütçeniz sınırlı olsa dahi, sevdiklerinizle olmak, sevdiğiniz şeyleri yapmak, güzel giyinmek, görünmek hoşunuza gider. Sosyal hayatı önemsersiniz. Biraz canlanmak, keyiflenmek istersiniz. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinden çok, başkalarına yardım etmek için uğraşman hayatını ihmal etmene neden oluyor. Ertelediğin görüşmeleri yapabilirsin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişinin olduğundan farklı davrandığını düşünerek bazı eleştirilerde bulunabilirsiniz. Eleştirmek yerine partnerinizin bunu anlamasını beklemeniz daha isabetli olacaktır.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketsiz kalmamak, deneyimlerden yeni şeyler öğrenmek gerekiyor. Yeni kazanç yolları üzerinde düşünebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurt dışına çıkabilirsiniz. Oradaki izlenimleriniz ile büyük bir yatırım yapabilirsiniz. İş hayatında önemli adımlar atacak, önemli başarılar elde edeceksiniz. Şanslı bir dönemdesiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerinizde etki bırakan alışveriş ve harcamalar gündeme gelebilir. Değer kavramı sizin için önemli olabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye yönelik kararlar gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, kariyerinizde ve çalışmalarınızda parasal konuşmalar önemli olacak. İşinizde önemli anlaşmalar ve şansların ayağınıza geleceği bu dönem, sizi tam anlamıyla destekliyor.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcuna yerleşmesiyle haftanın songünü finansal konu ve sorunları çözmeye odaklı olacaksınız. Banka ile görüşmeler, krediler, yatırımlar şekillenecek. Diğer yandan çabalarınızın karşılığını alıp, almadığınızı sorgulayacaksınız. İlişkilerde otorite figürlerinin kararlı tavırlarına kulak verin. Tecrübelerinden yararlanın.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>