Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Öğleden sonra saatleri hareketli birkaç güne işaret ediyor. İkili ilişkiler açısından hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal reaksiyonlarınıza dikkat. Oldukça kritik, kimi zaman duygusal açıdan sizi huzursuz edici koşullarla karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya varmanız ya da eldeki işleri tamamlamanız gerekiyor. Duygusal enerjiniz yoğun, çatışmalar da mümkün.

Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, ortak çalışmalar size büyük güven sağlayabilir. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz. Bugünyaşamınızda olumlu gelişmeler var. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.

Kendiniziortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor. İyi kazanımlar yolunda planlar yapmanız mümkün.

Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız işlerde yeni düzeltmeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalardaki son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz mümkün görünüyor. Sizi yıpratan koşuşturmalar içindesiniz. Hissettiğiniz, zaman zaman aşırıya varan bitkinliğinizin altında başka nedenler aramayın. Bir kalabalık arasında zorlama olduğunu çok belli eden sevinçler yaşayacaksınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, geri hareketle örtüştüğü için, ilişkide baskın taraf olarak bazen dozunu aşan konuşmalar yapabiliriz. Buna özellikle dikkat edelim. geçmişe ait konular üzerinde tartışmaktan ziyade, birbirimizi dinlemeye de bilelim. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümünde, özgürce hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak isteriz. Bu sizin için çok önemlidir. Geleceğe dönük düşünürsünüz. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, bütçemize göre bir şeyleri halletmenin önüne geçiyor. Dikkatli, tedbirli olmamız, bütçemizi zorlamadan ihtiyaçlarımızı karşılamamız lazım. Bu kolay değil ancak bu saatte parasal konularda hesabımızı bilmemiz gerekiyor. Birilerini memnun edeyim derken, kendinizi güç duruma düşürmeyiniz. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, ailevi konularda ve sizi yakından ilgilendiren meseleler üzerinde hassasiyetle durabilir, hayallerinize uygun şekilde yaşamayı arzularsınız. Bağımlılık duyduğunuz konularda sırlarınızı açık etmekten hoşlanmazsınız. Saat 16:30 Ay-Güneş görünümü, ifade gücünüzü yükselticidir. Hem çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunabilir hem de düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaletli olmayı kendine adeta görev edinmen övgüyü hak ediyor! Birkaç aydır kurduğun bir işin varsa, bu aralar yaşanacak talep ve yoğunluklar tatlı bir yorgunluğa sebep olabilir. Sanatla ilgilenen bir Yay burcuysan ani çıkış yaparak tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin duygusal konuşması aranızdaki buzların erimesini sağlayabilir. Ay'ın ateş burcundaki etkisiyle kötümser düşünenleri duymazdan gelebilirsin.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefler ve idealler için kendinize yeni ufuklar açmanız gereken özel bir gün. Bugün daha farklı yollar düşünebilir ve şimdiye kadar görmediğiniz daha ince ayrıntıları görebilirsiniz. Aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili önemli ve özel gelişmeler yaşayabilir ve karşı tarafı da mutlu edeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Bekar olan yaylar hayatlarında sürprize açık olmalı. Her an gönüllerini çalan bir kişi ile karşılaşabilirler.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz ve kendinizle ilgili konularla uğraşmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. İşlerinizde yeniden hareketlendirmek isteyeceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Başkalarıyla yapacağınız görüşmeler size katkı sağlayacaktır. Ev hayatınızda sizi umutsuzluğa sokacak durumlar oluşabilir. Gün içinde toparlamak istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakınlarınızla ilişkiniz, kısa yolculuklar, birebir iletişimde bulunduğunuz insanlara derdinizi anlatmakta zorlanmanız dolayısıyla istediğiniz desteği alamayacağınıza işaret etmekte veya size destek verecek olanlar da güç bir dönemden geçiyor olabilirler. İlerleyen günlerde maddi açıdan girişimler söz konusu olabilir ve işte o zaman beklentiniz olan konularda başkalarından destek görebilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Riskli işlerden kaçının. Bazı fikirlerinizde eleştirel yönler ortaya çıkabilir. Kendinizi önemsemek ve düşünmek size iyi gelebilir. Ne olursa olsun kendi bildiğinizden şaşmayın.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar beklediğinizin dışında gelişebilir. Dostlarınızla ilişkileriniz daha sıcak olacak. Haberleşmeleriniz artarken sosyal faaliyetleriniz de hareketlenecek. Beklediğiniz fırsat ayağınıza gelecek.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 16' 57" R
Ay
Aslan
01° 36' 14" R
Merkür
Koç
27° 26' 24"
Venüs
Boğa
17° 21' 03"
Mars
Koç
09° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 36"
Satürn
Balık
17° 38' 40"
Uranüs
Boğa
23° 06' 51"
Neptün
Balık
29° 16' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 36"
Chiron
Koç
21° 22' 53"
Lilith
Başak
24° 48' 37"
True Node
Koç
14° 55' 11"
Son Güncelleme : 13/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>