Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Yine de içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

Çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, bir problemle ilgili tartışmanızı kısa sürdürecek. Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üretebileceksiniz.

Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün hem 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşanan gelişmeleri, verilmiş kararları ve kendinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Bu etki altında yenilgiye, bekletilmeye veya tersliğe hiç mi hiç katlanacak haliniz yoktur. Her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi sürmesini veyahut sorunların bir an önce düzelmesini isteyebilirsiniz. Çünkü artık hayatınızı aynı noktada kalarak geçirmek yerine farklı şekilde planlayarak yaşama arzunuz vardır. Size göre izlediğiniz yol doğru ve yerindedir. Parasal açıdan yaşanan sıkıntılar, azla idare etmeye çalışmak oldukça zordur. Daha rahat yaşama isteğiniz vardır. Fakat şartlar zorludur. İşte bugünkü enerjiler altında, bu zorluklar içsel bir baskı yaratabilir. Para konusunda karamsarlaşmanıza neden olabilir. Oysaki bütün bunlar altından kalkılabilecek durumlardır. Sadece sakin olmanız şu anki duruma sabır göstermeniz lazımdır. Bunlara uyduğunuz takdirde önümüzdeki 12 Ocak tarihindeki Dolunayda arzu ettiğiniz sonuçları elde etmeniz mümkündür. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce yeltenmediğin bir şeyi yapabilirsin. Ay, Koç burcunda; cesaretini toparlayamadığın konulara destek veriyor.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut durumunuzu değiştirmeden, yaşam alanınızda belli yenilikler yapabilirsiniz. Bu aralar aklınız dağınık olduğu için, ufak tefek sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Hastalıklar baş gösterebilir. Kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Etrafınızdaki insanların duygusal olarak sizi zorlandığını hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, bugün sizin burcunuza kayarak gerilemeye devam edecek. Pazar gününe kadar iletişiminizde net ifadelerle yolunuzda ilerleyin, önemli başlangıçlardan kaçının.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni hobiler geliştirebilirsiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız. Ancak yüksek enerjiden dolayı küçük çaplı kazalara dikkat etmelisiniz.Sıra dışı ekstrem sporlar, ilgi alanları belirleyebileceğiniz gibi sürpriz bir aşkın içine de çekilebilirsiniz. Ancak sorumluluk bilinci nedeniyle herhangi bir başlangıca kalkışmak istemeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gerilim dozunuz yükselebilir. Sıra dışı cinsel aktivitelere yönelme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir sorumluluk almanız gereken durumlar meydana gelebilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>