Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Bunun bir kısmının oyun olduğunu sadece siz biliyorsunuz. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen Ay, partnerinizi dinlemek arzunuzu işaret ediyor. Aranızda bir problem varsa, bugün söylenecek sözler yanıltıcı olabilir. Her iki taraf da doğru bir karar verecek durumda olmayabilir. Zamana bırakmakta yarar var. Yeni birisiyle tanışanların da, ilerisi adına düşünmeden önce, karşınızdaki kişiyi iyice bir gözlem altına almanızda yarar görüyorum. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü sevgilinizle, arkadaşlarınızla buluşmak, aktif olmak, neşelenmek arzunuz yoğun olacaktır. Eğer kafanızı kurcalayan ilişkinize ait bir mesele varsa, bunun üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak tam olarak karar vermezsiniz. Problem kaldıracak haliniz yoktur. Eğer yarına halledilmesi gereken işleriniz varsa, evde yaparım diye düşündüyseniz, elinizi dahi sürmek istemezsiniz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Karşı tarafın istek ve beklentileri konusunda hassas olabilirsiniz. Kendinizi başkalarına bağlı hissedeceğiniz bir gün olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelirlerinizde farklı artışlar sağlayacak bazı gelişmeler aniden gündeme gelebilir. Uzun zamandır onaylanmayan maddi projelerinizde önemli açılımlar sağlayabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde algılamadığınız sorunlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken acele davranmayın. Hızlı halletmeniz gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Ticari konularda gelişmeler gündeme gelebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal çalışmaları yeni bir istekle sürdürmeniz mümkün. Kararlı ve istekli davranacaksınız. Bu arada hayatı, kendinizi ve olayları sorgulayabilirsiniz. Kendinizi fazla kaptırmayın. Düşüncelerinizi hemen söylemeyin.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla olan duygusal paylaşımlarınız önem kazanacak. İlişkinizde ufak pürüzlere hazırlıklı olun. Moralinizi yüksek tutmaya gayret etmelisiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuza geçen Merkür yaşamınıza hız katacak. İkili diyaloglarda çok konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmek için birikimlerinizi dile getirmek zorundasınız. Yalnız unutmayın ki dilin kemiği yoktur. Patavatsızca ağzınızdan çıkan kelimeler karşınızdakilerin kırılmasına, darılmasına neden olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>