Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle harika bir hafta sonu geçirdiniz. Evlilik düşüncesi sizi biraz ürkütüyor. Henüz ekonomik olarak ikinizin de buna hazır olmadığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu akşam da onun bu konudaki ısrarlarından kurtulamayacaksınız.

İşinizle ilgili yeni projeleriniz var. Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın olumsuz haber alacaksınız.

Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara gereksiniminiz var. Bunlar göz önüne alındığında ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor.

Sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz hedef küçültmeniz gerekli, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamızın, ilk etkin görünümü, saat 02:36 Mars-Pluto arasında gerçekleşecek. Bu enerji,ve para konusunun sizin için şu aralar bir hayli önemli olduğunu gösteriyor. Ölünceye kadar arzu ettiğim hiç bir şeyi yaşamaktan vazgeçmeyeceğim diyebilirsiniz. Kendi yolunuzda ilerlemek istiyorsunuz. Belki şimdilerde zorlanıyorsunuz. Ancak daha etkili bir konumda olmak için bu zorlanma işinize yarayabilir. Sizi derinlikle düşünmeye teşvik edebilir. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor. Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji, bu cümleye uygun şekilde düşünmemizi sağlar. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-boşlukta olacağından, etrafınızdaki herkes, gerilimli, soğuk ve mesafeli davranabilir. Herkesin kendince bir sıkıntısı olacağını düşünerek anlayışlı olmakta yarar var. Saat 17:26 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, ailemiz ve değerlerimiz söz konusu olduğunda hassas düşünürüz. Ay, Balık burcunda yücelir. Kişi ne kadar olumsuz şartlar altında olsa da, iyimser düşünmesi kolaylaşır. Sadece kendinizi değil, size ait olan sınırları, kişileri ve inandıklarınızı sevgiyle donatabilmenizde destekleyicidir. Size göre sevdikleriniz kutsaldır ve sizden başka hiç kimse onları sevemez. Bu enerji, gizlide kalmış henüz açığa çıkmamış yeteneklerinizi kullanabilmeniz ve keşfedebilmenizde destekleyicidir. Kişi bu etki altında güzel bir yuva hayal eder. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer yapabiliyorsan önemli işlerini başka bir güne ertelemen faydalı olabilir. Elektronik eşyalarınla ilgili sorunlar yaşanabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut. Sevgide olgunluğun değerini anladığınız zamanlar.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konular sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla yazışma yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikler gündeminizi etkileyebilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmaya çalışın. Günün ikinci yarısında ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda değişiklikler gündeme gelebilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz ya da büyük aile fertleri ile ilgili sorumluluklar size kalabilir. Evinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminiz güçlü olacak. Akraba veya kardeşlerinizle kısa yolculuklar devrede olabilir. Hayatınızın ritmini yavaşlatmak isteseniz bile, sizi hareketlendirecek birçok olayla karşılaşabilirsiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik daha kuvvetli istekler duyabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda meydana gelen gelişmeler oldukça hızlı olacak. Seyahate çıkma arzunuz yükselecek. Kararlı ve olumlu davranmayı başaracaksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek..

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 29" R
Ay
Boğa
26° 49' 17" R
Merkür
Koç
22° 27' 52"
Venüs
Boğa
11° 25' 06"
Mars
Koç
06° 13' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 26"
Satürn
Balık
17° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 50' 04"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 33"
Lilith
Başak
24° 16' 33"
True Node
Koç
15° 18' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>