Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz. Dolayısıyla da fazla çalışıyor, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda döküldüğünüzü göreceksiniz.

Parayla ilişkinizde göze hoş gelmeyen bazı taraflar gözleniyor. Bunları sizin de görebilmeniz için çok objektif bakmanız gerekiyor. Bu günlerde dostluk ve çıkar ilişkisini birbirinden ayırmakta zorluk çekiyorsunuz.

Aşk ilişkinize düzgünlüğüne aldanıp az zaman ayırıyorsunuz. Büyük bir coşkuyla yaşanmayı çok hak ettiği halde, onu bilmeden ihmal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşkta ve sosyal yaşamda bazı iyi niyetlerin de yanlış anlaşılması mevcut. Sevgide olgunluğun değerini anladığınız zamanlar.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 22:09 itibariyle etkili ve önümüzdeki birkaç güne damgasını vuracak olan Venüs-Pluto görünümühayatımız, kariyer seçeneklerimiz ve toplumsal ilişkilerimiz doğrultusunda inatçı tarzda ve eleştirel şekilde davranmak yerine, paylaşımda bulunarak yol almak anlamında önem taşıyor. Peki neden bu kadar önemli? Çünkü bu görünümün bir ucunda bulunan Plutonun etkisi ve dersleri önemli. Sizler hayatınızı yapılandırmayı, değişim ve dönüşümde bulunmayı öğreniyorsunuz. Değerler sisteminizi yeniden gözden geçiriyorsunuz. İş hayatının kendi içindeki zorlukları, engelleriyle baş etmeyi öğreniyorsunuz. Neden bunları yapıyorsunuz? Çünkü para kazanmanız gerekiyor. O zaman işinize sarılmanız, geleceğinizi şekillendirmek için azimle çalışmanız, paranızın da kıymetini bilerek hareket etmeniz lazım. O işi beğenmedim, bu işte şu kişilerden hoşlanmıyorum tarzında kaprislerde bulunmayacağız. Çabalayacağız, paramızı kazanacağız ve akıllı seçimlerde bulunacağız. Kısa yoldan zengin olmaya çalışmak veya paranız var diye gereksiz lükse kaçmak, bugünlerde özellikleanlamında tercihleri iyi yapmakta yarar var. İşte o zaman kazançlı çıkan siz olacaksınız. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ifade etmekte zorlanacaksın. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafla fikir ayrılıkları yüzünden aran açılabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli toplantılar ve ziyaretler günün tamamını meşgul edebilir. İlişkilerde dengeyi bulmanın aslında zor olmayacağı bir gün.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak ailevi konular sizi meşgul edebilir. Evinizde değişiklikler yapabilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir ev yaratabilirsiniz. Sevdiğiniz konularda harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki harika birleşim size huzur veriyor. Kesinlikle gayet güzel bir gün içerisindesiniz. Aklınızda sürekli partneriniz ve mutluluğunuz olacak.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tepedeki insanlarla nasıl bağlantı kuracağınızı iyi biliyorsunuz. Göz önünde olacağınız yerlerde gücünüz yüksek olacak. Özel yaşantınızda sevdiğinizle güzel bir tatil planı devrede olabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin para paylaşımlarınızda dönüşüme neden olur. Aldığınız kararları cesaretle uygularsınız. Kariyerinizde yeni atılımlar yapabilir, yöneticilerinize parlak fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Sizin çalışmalarınıza aşırı eleştiri getiren müdürlerle karşılaşabilirsiniz. Herkesin fikirlerinizi mutlaka beğenmesi diye bir kural yoktur. O yüzden kendi bildiğiniz doğrulardan şaşmayın.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 07' 39" R
Ay
Boğa
19° 25' 28" R
Merkür
Koç
22° 00' 12"
Venüs
Boğa
10° 47' 08"
Mars
Koç
05° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 10"
Satürn
Balık
17° 14' 25"
Uranüs
Boğa
22° 48' 17"
Neptün
Balık
29° 08' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 53"
Lilith
Başak
24° 13' 08"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>