Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz programsız davrandığınızı ve birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek, size de iyi gelebilir.

Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremeyeceksiniz. Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu, yaşanılan süreçle ilgili bir durum.

Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı bu kadar karıştırmamalı.

Gönül işlerinde yarı istekli, yarı isteksiz tavırlarınız bir an önce netliğe dönüşmeli. Kararlı bir tavırla, hiçbir şey hissetmediğiniz duygusal davetlerin tamamen önünü kesebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmaya çalıştığınız bir gelişme, istekle, yeniden ilgilenmenize neden olacak bir ivme gösterebilir. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yanınızla sandığınız kadar hoşgörü görmüyorsunuz. Yurtdışındaki bazı gönül bağlarınızla ilgili alacağınız duyumlar, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar güne, saat 00:58 Venüs-Neptün görünüm etkisinde başlayacağız. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, eviniz, yerleşim yeriniz ve ailenizle olan ilişkinizi ilgilendiren konularda ileride karışıklıklar yaşamak istemiyorsanız gerçekçi olunuz. Çünkü bir anda verilen karar daha sonra bir ömür boyu pişmanlık yaratabilir. Ben burada vereceğiniz karar hatalı, yolunuz yanlış demiyorum. Sadece enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum. Boşanma veya evlilik konusunda da aynı şekilde düşününüz. Ayrılmayı düşünüyorsanız nerede yaşayacaksınız. Ailenizle mi, yoksa tek başına mı? Evleniyorsanız veya ev satın almayı, kiralamayı, evden ayrılmayı düşünüyorsanız yerleşeceğiniz yuvayı, aile ilişkilerini, kendi yetiştiriliş ve yaşama alışkanlıklarınızı mutlaka akıllıca gözden geçiriniz. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizle alakalı meselelerin görüşülmesi ve bir karara varılmasının işaretidir. Ancak sizin hassas düşünmeniz mümkündür. Eskiyle olan bağınızdan kurtulmakta zorlanabilirsiniz veya tümüyle eskiye bağımlı kalmayı tercih edebilirsiniz. Burada önemli olan bilinçli düşünmek ve moralinizi yüksek tutmaktır. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, çalışma hayatımızla ilgili konular ön planda olacak. Sıradan bir hayat, sürekli aynı işler, sizin gibi özgür insanlar için bir hayli zorlayıcıdır. Ancak işinizi düzgün yapmanız ve sabırlı olmanız gerekir. Bazı kişileri ikna etmeniz veya elinizden kaçan bir işi kovalamanız, yaptığınız bir çalışmayı zamanında insanlara sunmanız, hizmet ettiğiniz insanlara ulaşmanız zor olabilir. Nabza göre şerbet vermek diye bir deyim vardır. Aynen öyle. Kişilere, ortama, şartlara göre ayarımızı bileceğiz. Bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyor diye sinirlenmeyeceğiz. Sakin olalım güzel dostlarım. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, dile getirmesek de, bazı insanların fikirleri, tavırları, halleri canımızı sıkar. Ne kadar anlamsız ve bazen ne kadar tuhaf davrandıklarını düşünürüz. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, dile getirmesek de, bazı insanların fikirleri, tavırları, halleri canımızı sıkar. Ne kadar anlamsız ve bazen ne kadar tuhaf davrandıklarını düşünürüz. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ne kadar hareketli başlasan da senin dışında gelişen olaylar, işlerinin yavaşlamasına neden olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlık ilişkileriniz veya küslükler yeniden gündeme gelebilir. Yaşadığınız maddi kaynaklı streslerinizi yakın çevreniz veya kardeşleriniz aracılığıyla çözmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda kariyer yaşamınızda oluşan aksaklıklar sizi yeni bir karar verme yoluna doğru götürebilir. Bugün sakarlıklara karşı özellikle dikkat edin.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizi daha fazla insana ulaştırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yaptığınız görüşmelerde beklemediğiniz katılımlar gerçekleşebilir. Çalışma hayatında işlerinizi tekrardan ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde zihinsel düşüncelerin daha aktif olması söz konusu. Yakın çevrenizdeki konulara yoğunlaşabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden haberler gelebilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinize sözlerinizle baskı kurmaya ya da manipüle etmeye meyilli olabileceğiniz bir gün ancak fikirlerden kaynaklanabilecek ego çatışmalarını küçümsememelisiniz. İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizi sağlam tutarsanız işlerinizde istediğiniz sonuçları yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda çok çabuk demoralize olabilirsiniz ama kendinizi toplamanız gerekiyor.

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük bir projeye imza atmak sürpriz bir biçimde aniden gündeme gelebilir. Muhatap olduğunuz kişiler çabuk karar almanız konusunda ısrarcı davranabilirler.Siz yine de soğukkanlılığınızı elden bırakmadan kendiniz için en iyi olana odaklanmalısınız. Aşk hayatınızda fırtınaların kopacağı bir gün sizi bekliyor. Spor yapın, yürüyüşe çıkın.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz, yine gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya çalışabilir, çeşitli faaliyetlerle bakış açınızı genişletecek bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olabilir.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>