Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beklemediğiniz ilginç gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Sürekli aramalar, ısrarlar daha da uzaklaşmaya neden olmamalı. Bu konuda zamanla işbirliğine girip sabretmelisiniz

Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız. Bugünün ilerleyen saatlerinde bir görüşmeniz var gibi. İş ortamınızda insan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir.

Kazancınızla ilgili rahatsızlıklarınızın çözümü genel sorunlara bağlı. Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir. Ama kimi nedenlerle bu sevinci biraz burukça yaşayabilirsiniz.

O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak. İnatçılık ve sevimlilik sizi tanımlayan özellikleriniz gibi. İnatlaşmalarınızda, sempatikliğinizle insanı kolayca teslim alabiliyorsunuz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi gününe, saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumuyla adım atacağız. Parayı mutlak bir güç aracı olarak görebilirsiniz. Cebimde param varsa güvende olurum, kontrolü sağlarım, kimsenin idaresi altına girmek zorunda kalmam diye düşünürsünüz. Güvenlik, istikrar olgularına önem veren birey, ne pahasına olursa olsun liderlik gücünü elinde tutmaktan yanadır. İşte bunun için kökleşmiş ve kalıcı işler aracılığıyla parasını kazanmayı tercih eder. İş görüşmelerinde veyaseçimlerinde sorumlulukları doğrultusunda düşünür ve ona göre almak istediği miktarı kendine güvenli bir şekilde öne sürer. Saat 15:56 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, huzur, emniyet ve güven olgularını başımızın tacı yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bir çok deneyimlerden geçtiniz. Son yıllarda çalışma hayatınızdan ilişkilerinize kadar her alanda kendinizi toparlama yönünde uğraş vermektesiniz. Günlük enerjileriniz, yine sağlamlığı öne alarak düşünmeniz yönünde etkiliyor. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeyin dört dörtlük olmasını isteyebilirsin. Kendini çevrendekilere emirler yağdırırken bulabilirsin. Sakin olmalısın.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşantınızı düzene sokacak bazı yenilikler yapabilirisiniz. Küçük ya da büyük çaplı sakarlıklar ya da aksilikler söz konusu olabilir. Dikkatli ve hazırlıklı olunmasında fayda var. Elinize geçen fırsatları çok iyi değerlendirin. Enine boyuna tartın. Bu hafta sonu, aynı bakış açısına sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelip yeni projeler üretebilirsiniz. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün günlük düzeninize ve sağlıkla ilgili konulara daha çok özen gösterebilirsiniz. Boş durmayacak yeni işler bulacaksınız.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda etkili bir şekilde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Gücünüzü başkalarına göstermek isteyeceksiniz. Parasal konularda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Maddi kaynaklarınızı kontrol edip takıntıya varabilecek bir yatırım alanıyla ilgili araştırma ve ardından eyleme geçme gibi bir durumla vaktinizi geçirebilirsiniz. Güneş/Plüton kavuşumu bu enerjiyi verecektir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>