Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey hiç ummadığınız bir anda gerçekleşebilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var. Sizi heyecanlandıran romantik tekliflere açık bir gün.

Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir.

Bugünlerde sizden belli miktarda bir maddi destek istenebilir. Yeterince güvenli görmediğiniz ilişkilerde bu tür alışverişlere kapalı olmanıza karşın, bu isteğe pek soğuk yaklaşmayacaksınız. Bu konuda iyi düşünmeniz gerekiyor.

Ani kararlar vermenin size yaramayacağı bir gününüzdesiniz. Duygusallığınızın baskısıyla hatalı işler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir aşk veya devam eden ilişkinizde sürpriz heyecanlı olumlu gelişmelerin göstergesidir. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgürce aşk yaşama arzumuz ve dilediğimiz gibi günü geçirme isteğimizdir. Hem paylaşımda bulunmak hem ortaklaşa bir şeyler yapmaktan keyif alırız. Canlıyız, hareketliyiz ve keyifliyiz. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızda zorluk çıkaran insanlar, sizi anlamamakta ısrar eden kişiler, ilişkinizle alakalı meseleler bir hayli sıkıntı yaratabilir. Bazı kişileri bağışlamakta, anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Neden her şeyi benden bekliyorsunuz diyerek tepkide bulunabilirsiniz. Saat 23:18 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişi, ihtiyacımız olan huzur ve güvenlik duygusunu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın önemine işaret ediyor. Yani dışarıdan birilerinin değil, bizzat sizin kendi kendinize telkinde bulunarak ruhunuzu karamsarlıktan, dağılmaktan kurtarmanız gerektiğini söylüyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün konuşmalarına çok dikkat etmelisin. Emin olmadığın konularda görüşlerini dile getirmen pişman olmana neden olabilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınız ya da şartlarınız herkese uymayabilir. Temkinli ve hazırlıklı olmanız gereken bir süreçtesiniz. Aksi halde belli aksilikler yaşamanız söz konusu. Yaşam alanınızda yapacağınız bazı değişiklikler size iyi gelebilir. Fırsatlar için gözünüz açık olsun. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani kararlardan kaçınmalısınız. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta yeni gündemler oluşabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ifade gücünüzü kullanabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkı duygularınızı gizlemeden yaşamak istiyorsunuz. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Daha önceden konuşulmuş birbugün karşınıza gelebilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde özellikle çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir tutum sergileyebileceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.Dokunma hissinizin yükselmesi olasıdır. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size göz kırpıyor olması ve finansal anlamda size sağlam destek verebilecek bir kaynağı keşfediyor olmanız da bu komple olumlu gökyüzü etkilerinin kazanımlarını işaret etmektedir.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 54"
Ay
Kova
29° 17' 36"
Merkür
Koç
18° 01' 44"
Venüs
Boğa
04° 00' 42"
Mars
Koç
01° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 47' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 46"
Lilith
Başak
23° 36' 32"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>