Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi dolu ilişkiler yumağındasınız. Bu doyumluluk içinde yine de aranılan bir şey var. Bunu hissediyorsunuz. Ama mevcut tütsüyü bozmaktan korkuyorsunuz. Kapılarınız kapalı gibi. Eğer kapıları açmamaya kararlı iseniz, bu hafta dikkatli olun.

Çok doyumlu olmasanız bile, doyumsuzluk çekmeyen azlardan birisiniz. Bunu ataklığınızla, özgüveninizle elde ettiniz. Kısa vadede bir problem görülmüyor. Ayrıca yeni bir teklif bugün yarın kapınızı çalabilir. Vereceğiniz kararda güvenceniz yine ataklığınız ve özgüveniniz.

Çok şikayetçi değilsiniz. Yine de birçoğu gibi gelecek endişesi taşıyorsunuz. Küçük birikimleriniz geleceğe huzurlu bakabilmeniz için yeterli değil. Kapınızı çalacak olası teklif, daha güvenli gelecek hesapları yapmanızı sağlayabilir. Bir alacak verecek sıkıntısı içindesiniz. Ama abarttığınız kadar değil, çözeceksiniz.

Bir sağlık meseleniz var. Aceleci kişiliğiniz yol açmış olabilir. Bunu ciddiye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, finansal ve her türlü özel ilişkimizde akılcı ve sakince düşünmenin önemini vurguluyor. Arzularımız ve mutlaka yapmak istediklerimiz olabilir. Fakat bunların yarar ve zarar hesabını çok iyi analiz etmeliyiz. Hatta gerekirse bekleyelim ve bir daha gözden geçirelim. Bir probleminiz varsa ve bunun üstesinden gelebilmenin yolu, her türlü olasılığı hesaba katarak düşünmekle mümkündür. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, inançla her işin üstesinden gelmenizi sağlayıcıdır. Size moral ve motivasyon gücü kazandırır. Aşk ilişkilerini canlandırır, iyimserliği yükseltir ve hayata olan güvenimizi arttırır. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerine yenilerinin eklenmesiyle telaşlanıyorsun. Arkadaşlarının tavırları sorun yaratacak.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın peşinden daha fazla koşmanız gereken, ekstra mücadeleci bir gün. Verilen yüklerini kendinize sorun etmeden ilerlemeli, bunun geçici bir zaman dilimi için geçerli olduğunu bilerek kendinizi sıkmadan hareket etmelisiniz. Sosyal popülaritenizi artıracak konular kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkatinizi toplamanız gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişiminizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Kendinizi yazılı ve sözlü olarak ifade etmek için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi halletmek için sıkça görüşme yapmanız ve farklı yerleri ziyaret etmeniz gerekebilir. Zaman alan işlerinize karşı, sakin kalmaya çalışın.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü aile ve yakınların yaşadığı problemlerin çözüme kavuşarak huzurlu günlerin keyfini hep birlikte çıkaracağınıza işaret etmekte. Ruhsal anlamda rahatlayacakve özel yaşamınız da dengeleri sağlayacaksınız. Evli Erkek Yengeç'ler gizli ilişkiler size bir an için cezbedici gelebilir dikkatli davranın. Birden başlayan ve aynı hızla biten bir ilişkinin pişmanlığı deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli problemlerin sizin müdahaleniz olmaksızın ortadan kalkması hem maddi hem de ruhen rahatlamanızı sağlayacaktır.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mart ayı aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda şanslı hissedebileceğiniz bir gündemle başlıyor, ilişkilerde tutku ve heyecanınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çıkacağınız yolculuklar esnasında hayatınıza yeni birini katabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri varsa beraber yapılacak gezi veya seyahat planları ilişkinize heyecan katabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu görünüm size keyif dolu bir seyahat yaptırtabilir. Ayrıca duygusal hayatınızda içinizde ne varsa partnerinize tatlı bir dille aktarabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, sinemaya gitmek gibi ruhunuzu dinlendiren aktiviteler ön plana çıkar. Yurt dışı bağlantılarınızla ilgili olumlu gelişmeler olacaktır.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar çok eleştiri ya da baskıyla da karşılaşsanız, kendinizi kaybetmemeniz ve herşeyi alttan almanız gerekiyor. Hoşgörülü olmanız, herşeyin hızla düzelmesine yarayacaktır. Aksi takdirde, ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 41" R
Ay
İkizler
16° 18' 42" R
Merkür
Koç
23° 46' 25"
Venüs
Boğa
13° 07' 12"
Mars
Koç
07° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 23' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 53"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 12' 00"
Lilith
Başak
24° 25' 45"
True Node
Koç
15° 11' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>