Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizden uzak kalacaksınız. Onunla yaptığınız buluşma planını işlerinizin yoğunluğu sebebiyle gerçekleştiremeyeceksiniz. Son zamanlarda sevgilinizle eskisi kadar sık görüşemiyorsunuz. Bu siz de sıkıntı ve şüphe yaratıyor. Ama endişelenmenize gerek yok.

Kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza hareketlilik kazandıracağınız bugün, bilgisine ve düşüncelerine güvendiğiniz kimselerle görüşme yapabilirsiniz. Onlardan ilginç fikirler alacaksınız.

Parasal konularda çok kararsız olacağınız bir gündesiniz. Beğendiğiniz bir şeyi almakla almamak arasında gidip geleceksiniz. Sonuçta almamaya ve tasarruflu olmaya karar vereceksiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:25 Merkür-Chiron kavuşum etkisinde yeni haftamız başlıyor. Çektiğimiz acıların ruhunuzda bıraktığı derin izleri bu görünüm silebilir. Hayat kimi zaman kıyılarımızı sert rüzgarlarla aşındırıyor. Ruhumuz sıkışıyor ve kendimizle temasımız kesiliyor. Oysaki yaralarımızı saracak olan yine biziz. Ancak bunu göremiyoruz. İşte bu kavuşum bizi özümüzle yeniden buluşturduğu gibi, etrafımızdaki dünya ile barışmamızı da sağlıyor. Böylece hem şifalanıyoruz hem de ruhsal rehberliğimizi kuvvetlendiriyoruz. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu, ilişkilerimize bakış açımızı, eğitim düzeyimizi, bilgiye verdiğimiz önemi, kendimize olan inancımızı, nelere kendimizi adadığımızı, engelleri aşabilme kuvvetimizi, direncimizi, şans kavramını nasıl ele aldığımızı, başka insanlarla aramızdaki iletişimi tümüyle gözden geçirmemizi sağlıyor. Böylece nerelerde pes ediyoruz, neler bizi bağımlı kılıyor ve hangi meselelerde gayretliyiz anlamış olacağız. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü,hayatınızla alakalı konular üzerinde titizlikle çalışmanın yaratabileceği endişelerin göstergesidir. Bu endişe yakın çevrenizde bulunan kişilerle aranızda da oluşabilir. Siz insana hizmet ve yardımınıza ihtiyacı olan kişiler konusunda hassas düşündüğünüz halde bazı kişilerin gereksiz detaylar üzerinde durmaları nedeniyle üzülebilirsiniz. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu geçişi, bazı konularda taviz veremeyeceğinizi kendinize göre doğrularınız ve yanlışlarınız olduğunu, eğer bir şey doğru ve sağlıklı şekilde gitmiyorsa, buna müdahalede bulunmak ve düzeltmek gerektiğini düşünürsünüz. Özel yaşamınızla ilgili mevzularda da durum böyledir. En zayıf noktanızdan sizi vurmaya çalışan kim ve ne varsa onunla mücadele ederek tedavi etmek isteyebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla aranda güven probleminin yaşanacağı bir olay gerçekleşebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündelik rutinleriniz dışına çıkarak hayatınıza daha farklı şeyleri dahil etmek isteyecek yeni hobiler veya yeni uğraşlar edinmek isteyecek ve bunun için gereğinden fazla çaba göstereceksiniz. Yaşamın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını anlayacak ve aynı zamanda ruhunuzu dinlendirecek farklı şeyler yapacak olmanın tatlı telaşı içerisinde olacaksınız. Bu eski bir alışkanlığınıza geri dönme veya yeni bir alışkanlık edinme şeklinde ortaya çıkabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün de aile konuları sizin için ön planda olabilir. Günün ilk saatleri yaşayacağınız gelişmeler duygusal anlamda oldukça heyecanlandırabilir. Ancak ailenizle olan iletişiminiz gerginliklere ve ani duygusal tepkilere açık durumda. Akşam saatlerinde aşk hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi mücadele etmeye yönlendirebilir. Hava karardıktan sonra daha tutkulu birine dönüşebilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tüm olumlu  özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştirenve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandanlığı elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz.  İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerindeve kariyer konularında ani ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz ya da kendiniz beklemediğiniz tepkiler verebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol etmekten kaçınmayın. Maddi konularda istediğiniz gelişmeler karşınıza gelebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Venüs'ün kavuşumu sizi keyifli bir seyahate çıkartabilir. Uzaklardaki yakınlarınızla bir araya gelmek için bundan daha iyi bir zaman bulamazsınız.Ayrıca yurt dışı bağlantıları ve yabancılarla ilişkilerinizi düzeltebilir olumlu gelişmelere adım atabilirsiniz. Ayrıca yeni bir konu öğrenmek için kurslara kayıt yaptırabilirsiniz. Bu dönemin dingin enerjisinden faydalanın.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz ile sürdürdüğünüz ilişkilerde her zamankinden daha hassas olacağınız bir gündesiniz. Bu hassaslığınızın farkına varmalı, çevreyi de istediğiniz gibi değil, olduğu gibi görmeye çalışmalı, objektif bakış açısını kaybetmemelisiniz. Yakın dostlarınız size sürpriz yapabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 06" R
Ay
İkizler
21° 52' 19" R
Merkür
Koç
24° 10' 27"
Venüs
Boğa
13° 36' 60"
Mars
Koç
07° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 40"
Satürn
Balık
17° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 56' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 18"
Lilith
Başak
24° 28' 26"
True Node
Koç
15° 09' 32"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>