Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün bir belirsizliğe bürünecek. Bundan kurtulmak için biraz sabretmelisiniz. İlişkinizdeki bu belirsizlik zamanla ortadan kalkacaktır. Duygularınızın sesini dinleyin.

İş hayatınızda bugün beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Olumlu bir gelişme olasılığı büyük. Bu duruma fazla sevinmiş gibi gözükmeyip işarkadaşlarınızın sizi kıskanmasını önlemelisiniz.

Parasal durumunuz şu günlerde pek iyi değil. Fakat yakın zamanda bir dostunuzdan yardım alacaksınız. Bu yardım sizi çok memnun edecek.

Sağlık durumunuz bugün bozulabilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeli ve ağır yemeklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, geleceğimizi maddi anlamda garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, vizyon oluşturmanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için teşvik ediyor. Bazılarınız, hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere merak salabilir, kimileri, farklı inanışları ve kültürleri incelemek isteyebilir. Başka bir şehir, ülkeye yerleşmek rüyanız gerçeğe dönüşebilir. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu kavuşum, maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı da arzulayabilir. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelen işlerin yoğunluğundan dolayı, ailenle yeterince görüşemediğini düşünebilirsin.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ya da partnerinizle aranızda soğukluk ya da mesafeye dayalı bazı sorunlar oluşabilir, geçmişten getirdiğiniz problemleri yeniden konuşabilir ve kalbinizin yaralarını sarabilirsiniz. Zamanında anlamadığınız veya anlasanız bile görmezden geldiğiniz konular gördüğünüz gibi yine geldi hayatınızın başköşesine oturdu. Sorunları çözmeyi denemeli ve bu konuda hataları affedici olabilmelisiniz. Devletsel konular ve resmi konularla ilgili bazı sorunlar sizi bir hayli meşgul edebilir.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda daha kararlı ve istikrarlı olmak durumundasınız. Ortaklaşa konularda alınganlık söz konusu olabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün son derece huzurlu bir ruh hali içinde olup aileniz ve sevdiklerinizle keyifli bir gün geçireceğinize işaret etmekte. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirecek sevdiklerinizden aldığınız güçle moral depolayacaksınız. Bugün çocuk sahibi Yengeç'ler için oldukça eğlenceli zamanlar söz konusu.. Bugün olağanüstü rüyalar görebilir zihninizde yaratıcı enerjinizle yeni fikirler üreterekhayatınıza yansıtabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise sevginin iletişimin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacak ve sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Beraberliği olmayan Yengeç'ler ise bugün sosyal olun dışarı çıkın arkadaşlarınızla bir araya gelin tanışacağınız biri aşk hayatınızı canlandırabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, ticaret alanlarında enerjiniz düşük olabilir. Önemli projeler, konuşmalar ve anlaşmalarınız için fikir işbirliklerine gidebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu etkileşim size aşk ve romantizmin kapılarını açacak. Adeta uzaklardan gelen bir beyaz atlı prens ya da prenses sizin kalbinizi çalabilir. Daha önceden başlamış bir ilişkiniz varsa farklı bir açılım yaşayabilirsiniz. Yeni ufuklara yelken açanlar çağın Romeo ve Juliet'i olabilirler.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler, işlerinize olan yaklaşım biçiminizi veya yöntemlerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Üzerinize yıkılacak bazı görev veya sorumluluklar, sizi tamamen farklı bir insana dönüştürebilir.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 03" R
Ay
İkizler
23° 02' 27" R
Merkür
Koç
24° 15' 36"
Venüs
Boğa
13° 43' 18"
Mars
Koç
07° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 53"
Satürn
Balık
17° 25' 32"
Uranüs
Boğa
22° 56' 35"
Neptün
Balık
29° 12' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 34"
Lilith
Başak
24° 28' 60"
True Node
Koç
15° 09' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:54

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>