Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz arkadaşlarınıza olan bağlılığınızı çok kıskanacak ve büyük bir ağız kavgası başlatacaktır. Sevgilinize onu çok sevdiğinizi ve dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğinizi belirtin.

Patronunuzla yakında çok ciddi ilişkiler içine gireceksiniz ve size çok güvendiğini belirtecek. Dikkat edinarkadaşlarınız bu durumunuzu kıskanabilir ve dedikodunuzu yapabilirler.

Yakında elinizden bir miktar para çıkacak ve sizi küçük bir sıkıntıya sokacak. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz, bu parayı da elinize geçer geçmez savurmayın.

Olaylara duygusal yaklaşımınız yüzünden yakında ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Biraz daha mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizle ilgili eleştirel yaklaşımlar, çok yerinde bazı endişelere dayalı. Bu konularda takınacağınız uzlaşmacı tutum, yakın ilişkilerinizdeki olası çelişkileri ortadan kaldırabilir. Spekülasyona açık konular bugünlerde sizi zorlama eğiliminde. Belli riskler almaya hazır olduğunuz bir oluşuma, daha donanımlı olarak girmenin yollarını aramalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Balık burcunda dün itibariyle seyrine başlayan Ay, saat 13:27 de Neptünle kavuşuyor. Bu hoş görünüm kendinize has tüm güzellikleri dış dünyada sergilemeniz adına gayet etkileyicidir. Ayrıca fiziksel açıdan insanların sizi gördüklerinde büyülenmelerini sağlayabilir. Düşlerinizi zenginleştirir, empati gücünüzü yoğunlaştırır. Farklı bir dünyanın insanı olduğunuz her halinizden bellidir. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde sevdiklerimiz ve kendimiz adına güzellikler düşleriz. Güçlü olmak, aşkı tenimizde ve ruhumuzda hissetmekten yanayız. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, maddi ve manevi anlamdaki sorunları gözümüzde büyütebiliriz. Hesabımızı iyi bilelim. İş ilişkilerinde veya özel sorunlarımızda gerçekçi düşünmeye gayret gösterelim. Saat 20:58 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranışları kafaya takman, çevrene yansıyabilir. İş yerindeki bazı fırsatlar avantajına dönebilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim konusunda duygularınızı bugün daha dolaysız ve içtenlikle ifade etmeniz sizin için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır. Düşündüklerinizi ifade ederken kullandığınız sözcükler her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır. Geçmişinizdeki alışkanlıklara sıkı sıkı tutunmak yerine değişime artık hazır olmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Küçük davranışları kafaya takman, çevrene olumsuz olarak yansıyabilir. İş yerinde alınacak kararlar, olumsuz gibi görünse de, ilerleyen günlerde avantajına dönebilir. Sosyal açıdan oldukça aktif bir gün geçirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle uzun zamandır gitmek istediğiniz mekâna gidebilirsiniz. Ailendeki bireylere empatiyle yaklaşman aranızdaki bağları güçlendirecek.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaptığınız her tür planı devreye sokabilirsiniz. Grupsal enerjiler içinde daha rahat olduğunuz bir dönemdesiniz. İşlerinizi yalnız halletmeyi tercih etmeyin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınız ve kazançlarla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gündesiniz. Ama daha çok hayatın felsefi tarafıyla ilgilenmek istersiniz. Zira tüm gün Balık burcunda seyahat edecek yönetici gezegeniniz Ay, sizin yurt dışı bağlantılarınıza ve yeni öğretilere yelken açmanıza ışık tutacak. Hislerinize güvenin. Uzaktaki birine karşı hislerinizde bir değişim olabilir. Balık

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 54" R
Ay
Yay
16° 44' 53"
Merkür
Koç
16° 07' 17"
Venüs
Koç
27° 24' 53"
Mars
Balık
27° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 18' 52"
Uranüs
Boğa
22° 10' 54"
Neptün
Balık
28° 49' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 37"
Lilith
Başak
23° 00' 54"
True Node
Koç
15° 29' 06"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>