Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal çevrenizdeki hareketlenme aşk yaşantınızı olumlu etkiliyor. Bugün tanışacağınız karşı cinsten biri sizi etkilemeyi başaracak. Yeni bir heyecana hazırlıklı olun .

İş yaşantınızda aldığınız doğru kararların olumlu sonuçlarını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kazanç yolları ve işinizi geliştirecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Para konularında tutumsuzsunuz fakat son günlerde geliriniz gayet iyi durumda. Dilediğinizce harcama yapabiliyorsunuz. Bu kadar a-harcama yapmak yerine paranızı yatırımlarda değerlendirebilirsiniz.

Bugün gerginlikten ve stresten uzak durmalısınız. Çevrenizdeki insanları anlamaya çalışın ve davranışlarınızı kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi, bunların bir kısmını erteleyerek sürdürebilirsiniz. Bu, size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir. Dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilikler söz konusu. Birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacağınız bir gün. Akşam saatlerinde motive olacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler güne, saat 00:58 Venüs-Neptün görünüm etkisinde başlayacağız. Sizi çelişkide bırakan her türlü mevzuda dikkatli olunuz. Hayaller güzeldir ancak gerçekleşebilir olması çok daha önemlidir. Kapılıp gitmeyelim. Birilerinin veya kendi kendinizin kurbanı olmak istemiyorsanız gerçeğin peşinde ilerleyiniz. Mantık terazisinde durumları tartınız. O terazi sizi yanılmaktan yanlış kararlardan koruyucudur. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, hislerinizi, duygularınızı güvendiğiniz insanlarla dostlarınızla paylaşınız. İçinizde biriktirmek, sizi boş yere yormasın, enerjinizi düşürmesin. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, hedefleriniz, yapmayı düşündüğünüz yenilikler ve girişimler konusunda bir başka insanla işbirliği içine girerek kendinizi güvence altına almak veya tam tersine yürümeyen, artık sürdürülmesi mümkün olmayan bir ortaklığı sonlandırmak anlamındadır. Bu bakış açınız kimileri tarafından gayet normal bulunabilir, bazı kişiler sizi çıkarlarınıza düşkün olmakla suçlayabilir, bir kısmı ise dikkatli olmanızı söyleyebilir. Günü olumlu anlamda geçirmenin yolu, kendinizden ödün vermemek, biraz daha sabırla başka yollar denemektir. Böylece stresten kurtulursunuz. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, finansal açıdan güçlü olmak arzusu bizim için önemlidir. Çünkü bu gücün bir çok meseleyi aşmamızda etkili olduğunu biliriz. Sevdiklerimizin üzerine titreriz. Bizi anlamalarını, desteklemelerini bekleriz. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda yeni çözüm yolları aramanın işaretçisidir. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularını açığa çıkarıp eşin ya da sevgilinle daha derin paylaşımlar yaşayabilirsin.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konularda eksik olduğunuzu düşündüğünüz alanlarda kendinizi yenileme ihtiyacı hissedebilir bunun için elinizden gelen gayreti gösterme çabası içerisine girebilirsiniz. Ancak herkes gibi olmak yerine kendinizi yetenekli olduğunuz alanlarda eğitmek size daha yararlı olacaktır.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün içinde aldığınız sorumluluklar nedeniyle yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Ortaklı işlerde başarı gösterebilmeniz için işlerinizi yeniden harekete geçirmeniz gerekebilir. Değişen koşullar içinde kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla sabır göstermeniz gerekebilir. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar vermeyin.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, ilişkiler ve aşk açısından dikkatli olunması gereken bir gün olabilir. İş veya sosyal yaşamınızda güçlü ve etkili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Düşünce ve fikirler söz konusu olduğunda onların da sizin kadar baskıcı olabileceğini gözardı etmemelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda parasal konuşmalarınız istediğiniz gibi şekillenecek. Önemli sırlarınızı paylaştığınız arkadaşlarınız bazı konuşmalarıyla sizi yarı yolda bırakabilir, dikkat edin!

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız tekliflerhayatınızda önemli bir dönüm noktası oluşturabilir. Yöneticilerinizin sizin başarı ve çalışkanlığınıza şahit olmaları uzun zamandan beri beklediğinizi ödülü elde etmenizi sağlayacaktır. Özel hayatınızda partnerinizin baskıcı tavırlarından bunalabilirsiniz. Hayatın pozitif yönlerine odaklanıp, bugün kendinizi şımartmayı unutmayın.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın..

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 52" R
Ay
Yay
26° 45' 03"
Merkür
Koç
16° 15' 42"
Venüs
Koç
28° 21' 53"
Mars
Balık
28° 04' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 33"
Satürn
Balık
16° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 13' 31"
Neptün
Balık
28° 50' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 15"
Lilith
Başak
23° 06' 02"
True Node
Koç
15° 26' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>