Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı cins ilişkilerinizde bazı engelleyici etkiler altındasınız. Bugün susan ve dinleyen siz olacak, ilişkinizdeki sorunları anlamaya çalışacaksınız. Çevrenizdeki insanların ilişkinize çok karışıyor olması sizi çıkmaza sürükleyen nedenlerden birisi.

İşinizi çok seviyorsunuz ama hayatta işten başka şeyler de olduğunu bilin. İşinizle ilgili bir çalışmanızın ödülünü yakında alacaksınız. Bu arada başkalarının da işini yüklenmekten kaçının.

Paranızı akıllıca kullanmıyorsunuz. Bu yüzden sık sık mali darboğazlar yaşıyorsunuz. Bugünlerde mali konularınızda en büyük yardımcınız aile büyükleriniz olacak.

Yaşamınızın renklenmesini, değişmesini istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı hoşlandığınız işlere yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarılı denemelerinizin arkasında hakkını veremediğiniz önemli bir destek ya da destekler var. Bu konudaki daha duyarlı değerlendirmeler, bu başarıların devamını getirebilir. Aile ilişkilerinde gecikmiş kararları alma ve oyalanmadan hayata geçirme zamanı. Birkaç gün içinde aile içi ve aile dışı ilişkilerinizde bu davranışa zorlandığınızı hissedeceksiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, saat 03:39 Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyor. Kaliteli bir yaşam arzusu bir hayli ön planda olacak. Görüştüğümüz insanların seçkin ve güvenilir olmasına özen göstermeliyiz. Adım attığımız işlerin uzun vadeli olması önemlidir. Kendi değerinizi birilerine veya bir şeylere bağlamak yerine, bizzat özgüvenli şekilde, sağlıklı verimli olana yöneliniz. Benim param, benim değerlerim, benim isteklerim diyerek başkalarını hafife almayınız. Abartıdan uzak durunuz. Tevazu içinde yaşamayı, elinizde olanlara şükretmeyi biliniz. Bunlar size huzur ve güven verir. Hangi konuda adım atmak istiyorsanız o alanda bilginizi geliştiriniz, bilmediklerinizi öğreniniz. Verici ve cömertliğinizin sınırlarını belirleyiniz. Başkalarını memnun edeceğim diye, kendinizi de zor duruma sokmayınız. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak istiyoruz. Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, ilişkide anlaşmanın, ılımlı şekilde birbirinize yaklaşmanın, şefkat ve sevecenliğin işaretçisidir. Çiftler anlaşmaya gönüllü olurlar. Sorunlar bu sayede kolayca çözümlenir. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzında yapacağın değişiklik, beğenilmene neden olacak. Çalışma ortamını düzenleyebilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızın ve düşüncelerinizin sonuna kadar arkasında durmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda size sizden başka daha iyi kimsenin yardımcı olamayacağını düşünürseniz bir o kadar azimli davranırsınız. Başarmak için inanmak gerek.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa veya kreatif alanlara dayalı işlerinizde yeni kapılar açılabilir. Her şeyi etraflıca düşünerek ilerlemeniz gerekiyor. Özel hayatınızda son derece şanslı olacaksınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı yemek yemek ve midenizi yormak metabolizmanızı zorlar. Bugün tükettiklerinize özen gösterin. Çocuklar için yapacağınız masraflar boyunuzu aşabilir, ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. Daha sonra altından kalkamazsınız. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek için kendinize zaman ayırmalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 12" R
Ay
Yay
29° 17' 47"
Merkür
Koç
16° 18' 16"
Venüs
Koç
28° 36' 15"
Mars
Balık
28° 13' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 24' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 55"
Lilith
Başak
23° 07' 19"
True Node
Koç
15° 25' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>