Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizdeki dengeler sakin ve esnek yaklaşımların sürekliliğini gerektiriyor. Verimli yakınlaşmalar bu dengelerin korunmasına bağlı. Bugünlerde kırılganlığa biraz açık duruyorsunuz. Aile içinde ve arkadaşlıklarda gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, duygularınızı olumlu düşüncelere doğru yönlendirmeye çalışmalısınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz saat 09:20 Ay-Mars kavuşum etkisinde başlıyor. İlişkinizin niteliğine göre partneriniz üzerinizde hakimiyet kurabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz. Bu enerji altında, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşanabilir. Bunlar çok önemli meseleler olmayıp, istenirse ılımlı bir şekilde üstesinden gelinebilir. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, hayallerinizi gerçekleştirmek için yola çıkmanın işaretçidir. Sizi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. Saat 17:48 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Gerek yakınlarınız ve gerekse diğer kişilerle olan her türlü bağlantınızda tarafsız bir şekilde düşünmeye çalışmanız gayet yararlıdır. Bu sayede olayları hassas bir şekilde ele almak yerine, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz mümkün olabilir. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin dertlerini dinlemeyi seviyorsun, fakat kendi başına kalmayı tercih edebilirsin.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve geçmişte yaptığınız yaşadığınız olaylar üzerine geniş bir sohbet yaşayabilirsiniz. Eskiden yaşadığınız güzel günleri hatırlamak sizleri o günlere tekrar götürecek ve yaşadığınız bütün zorlu günler için minnet duygusu hissedeceksiniz. Kısa süreli seyahatler ruhunuzu olumsuz düşüncelerden arındırmaya yardımcı olacaktır.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moralinizi yüksek tutmanız gerekiyor. Parasal konularla ilgili bazı sıkıntılar duyabilirsiniz. Ancak, çalışmalarınızı aksatmadan sürdürmeye devam edeceksiniz. Sabırlı ve kararlı davranırsanız isteğinize kavuşacaksınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile fertlerinizle olan ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Önemli projelerinizde grup enerjisinden faydalanmaya çalışın. Başkalarından destek alın.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle farklı program yapın.Birlikte sessizce film izleyin, kitap okuyun. İletişimde zorlukların yaşanacağı bir günde kendinizle baş başa kalmak en doğrusu olacaktır.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 54" R
Ay
Boğa
20° 43' 43" R
Merkür
Koç
22° 04' 60"
Venüs
Boğa
10° 53' 49"
Mars
Koç
05° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 27"
Satürn
Balık
17° 14' 51"
Uranüs
Boğa
22° 48' 36"
Neptün
Balık
29° 08' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 11"
Lilith
Başak
24° 13' 44"
True Node
Koç
15° 20' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>